Alles over processing en handling van droge stoffen, stortgoed, bulk

SolidsProcessing.nl
Zoeken

       

       

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

15-02-2017

Stainless Solutions Group speelt in op strengere wetgeving

Printversie
Stuur per email
Twitter dit bericht
Deel op LinkedIn

Uniek proces voor optimale eigenschappen van uw RVS producten

Hygiëne, voedselveiligheid en borging wordt steeds belangrijker. Met onze ontwikkelingen focussen we ons steeds meer op deze onderdelen en wordt ons proces hiervoor steeds verder geoptimaliseerd. Wat wij hier onder andere aan doen wordt in de volgende alinea’s beschreven. Op onze website wordt u verder geïnformeerd over de toegevoegde waarde die wij onze klanten bieden.

Een van de unieke technieken waarmee SSG werkt is zoals bekend het Sublimotion-process®. In het Sublimotion-process® worden rvs-producten behandeld op een groene en niet chemische wijze waardoor de producten de volgende eigenschappen krijgen:

- Optimale reinigbaarheid
- Optimale anti-hechtingseigenschappen
- Oppervlakteruwheid van Ra «0,6
- Optimale corrosiebestendigheid

Doordat de oppervlakte grondig wordt gereinigd en de microscheurtjes worden gedicht wordt zoals benoemd een optimale oppervlakteruwheid gerealiseerd van Ra «0,6. Hiermee wordt ingespeeld op de strenge wet- en regelgeving omtrent voedingsmiddelenproductie.

Het Sublimotion-process® is door onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria beproefd en gecertificeerd op basis van de EHEDG richtlijnen. Hiermee voldoet The Stainless Solutions Group met het Sublimotion-process® dan ook aantoonbaar aan de EHEDG certificering en accreditatie.

  Kort nieuws Geplaatst: 15-02-2017       Getoond: 570x  

Meer informatie

Bedrijfsinformatie

 
 .
 .
 .