Header visual of : TBMA Europe BV | TBMA België BV

TBMA Europe BV | TBMA België BV

Over TBMA Europe BV | TBMA België BV

Solutions beyond Bulk Handling

TBMA heeft meer dan een halve eeuw ervaring in stortgoedtechniek en procesengineering. Onze componenten en systemen voor de verwerking van droge, vaste stoffen zijn in procesinstallaties over de hele wereld te vinden.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van componenten en pneumatische transportsystemen voor het verwerken van bulkgoederen. Ons uitgebreide assortiment hoogwaardige apparatuur wordt gebruikt voor poeders en korrels in de voedings-, dairy, diervoeder-, chemische en mineralenindustrie en bij overslagbedrijven.

Ons productoverzicht omvat oplossingen voor doseren, opslag, big-bag vullen of lossen, zakken legen, pneumatisch of mechanisch transport, mengen, wegen, monstername etc, geschikt voor veeleisende, hygiënische en/of zware, industriële toepassingen. Onze expertise zetten we ook graag in voor een speciale uitvoering of bijzondere toepassing.

Onze specialiteit ligt vooral in het creëren van oplossingen voor het transport van poeders en granulaten voor, tijdens en na bewerkingsprocessen. Met innovatieve, creatieve en duurzame componenten en systemen streven we naar processen die goed beheersbaar en schoon zijn. Efficiënte, veilige en minder belastende systemen zorgen voor een veilige werkomgeving, energiebesparing en het terugdringen van milieubelastende processen.

We zorgen ook voor het ontwerp en de uitvoering van complete projecten, waarbij we u een efficiënte, betrouwbare en duurzame oplossing voor uw proces

Meer over TBMA Europe BV | TBMA België BV icon.arrow--dark

Merken

TBMA

Doseersluizen, wisselkleppen en samplers.
Systemen voor bigbags vullen of lossen.
Zakkenlegen: Galahad zakkensnij- en leegmachine en zakkenstortkabinet.
Pneumatisch transport.

CIMBRIA

Moduflex beladingsbalgen voor het stofvrij en veilig laden van bulk goederen in schepen, bulkwagens, treinen of voor stockpiling.
Optical sorters voor het sorteren van korrelvormige producten.

Alle merken icon.arrow--dark

Accountmanager

fulltime
Noordwijkerhout
TBMA is gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van componenten en (pneumatische) transportsystemen voor het verwerken van bulkgoederen. Al ruim een halve eeuw zijn we een bekende naam in de internationale stortgoedindustrie. We leveren oplossingen voor doseren, silo-opslag, big-bags vullen