Header visual of : Foeth

Foeth

Over Foeth

Foeth - Reuse to reduce!

Foeth
Sinds 1908 actief zijn wij actief in de in- en verkoop van gebruikte procesapparatuur in Europa. Met ruim 100 jaar ervaring zijn wij inmiddels de grootste dealer in Europa. Wij hebben meer dan 4.000 artikelen op voorraad op ons terrein in Barneveld. Vanuit hier voorzien wij de (gespecialiseerde) chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie in Europa en daarbuiten met onze kwalitatief hoogwaardige gebruikte en gereviseerde A-merk procesmachines.

Wat wij doen
Wij kopen gebruikte procesapparatuur, processystemen en procesinstallaties van A-merkfabrikanten van onze klanten in de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie in Europa en daarbuiten.

In onze werkplaats reinigen we de machines en testen de machines mechanisch volledig. Mocht het nodig zijn, dan reviseren onze professionals de machines compleet.

Dit alles vindt plaats op ons eigen terrein van 35.000m2 in Barneveld. Slechts 60 minuten verwijderd van Schiphol. Vanuit hier exporteren wij onze volledig geteste en compleet gereviseerde A-merk procesapparatuur wereldwijd naar eindgebruikers.

Onze klanten
We bedienen klanten in de (gespecialiseerde) chemische, farmaceutische en levensmiddelenindustrie in Europa en daarbuiten.

Bezoek onze website om onze volledige voorraad te bekijken. U kunt ook een afspraak maken om ons terrein te bezoeken. Hier kunt u met eigen ogen de hoogwaardige kwaliteit van onze gebruikte procesapparatuur bekijken.

Meer over Foeth icon.arrow--dark

Merken

Alfa Laval

Bij A. Foeth B.V. vindt u volledig gereviseerde tweedehands procesmachines van Alfa Laval

Glatt

Bij A. Foeth B.V. vindt u volledig gereviseerde tweedehands procesmachines van Glatt

Gericke

Bij A. Foeth B.V. vindt u volledig gereviseerde tweedehands procesmachines van Gericke

De Dietrich

Bij A. Foeth B.V. vindt u volledig gereviseerde tweedehands procesmachines van De Dietrich

Alle merken icon.arrow--dark

Social Media stage lopen? Dat doe je bij Foeth, een erkend leerbedrijf!

Barneveld
Ben jij die gedreven en proactieve stagiair(e) die graag praktijkervaring wil opdoen en meer wil leren over het bewerken van internationale markten? Dan ben je bij Foeth, een bedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat en de laatste jaren