Tech & Productie

Op zoek naar technische oplossingen voor productieprocessen in de procesindustrie? Onder het thema ‘Tech & Productie’ vind je alle informatie voor de benodigde installaties, machines, machinebouw, onderdelen, en accessoires die nodig zijn voor een optimale procesvoering.

icon.article.dark Artikel

Onderhoudsarme en lekvrije schroefasafdichting voor chocolademachines

Chocolade en schroefasafdichtingen hebben een moeizame relatie. De meeste chocoladeproductiemachines hebben koordpakkingen die intensief onderhoud vergen. Seals gebaseerd op het rotor/stator principe vergen een hogere investering, maar die verdient zichzelf terug door minder productverlies en veel minder stilstand en onderhoud. Uiteraard zijn ook deze schroefasafdichtingen voedselveilig (foodgrade). Specialist Tom Bekaert van Bekaert Seals in Roeselare licht het onderwerp toe.

Lees meer
icon.article.dark Artikel

Met nieuwe menglijn 6x meer productie voor Nöll & CO

6x meer productie voor Nöll & Co dankzij nieuwe menglijn voor alle soorten droge melkproducten Nöll & Co is expert in de verwerking van droge melkproducten: van magere-melkpoeder tot volle-melkpoeder en alles daartussenin. Met poeders zoals eiwitconcentraten, weipoeder, roompoeder en

Lees meer
icon.news.dark Marktnieuws

Rinstrum indicatoren: veelzijdiger wordt het niet!

Dat de indicatoren van Rinstrum geroemd worden in de wereld van industriële wegingen is niet zonder reden. Ze staan bekend om hun veelzijdigheid, innovatieve modulaire ontwerp, hoge betrouwbaarheid, betaalbaarheid en goede prestaties. Maak kennis met vier van de meest gebruikte

Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer