Conditioning monitoring platform uitgebreid

icon.highlightedarticle.dark Onderhoud
364 bekeken Laatste wijziging: 11 mei 2023
conditiebewaking
conditiebewaking | Foto: Turck

Het siineos IIoT besturingssysteem maakt van de schakelkastbeveiliging IM18-CCM van Turck een slimme plug & play oplossing – eenvoudig te gebruiken, te bedienen en uit te breiden.

De IM18-CCM60 van Turck is opnieuw een bijzonder gebruiksvriendelijke aanvulling op het conditiebewakingsplatform van Turck voor de conditiebewaking van schakelkasten. Terwijl de modellen IM18-CCM40 en -CCM50 met het Debian Linux-systeem OEM’s vooral een maximale vrijheid bieden om ze in bestaande bedrijfsstructuren te integreren, wordt het nieuwe model geleverd met het siineos IIoT-besturingssysteem, dat de digitaliseringsspecialisten van in.hub speciaal voor het CCM-platform hebben ontwikkeld.

Conditiebewaking en IIoT-functies zonder programmeerkennis

Het in siineos geïntegreerde InCore framework biedt een groot aantal kant-en-klare componenten waarmee de geïntegreerde interfaces en sensoren en alle standaard netwerk- en industriële protocollen eenvoudig kunnen worden bediend.

Voordelen

  • Schaalbare “out-of-the-box-oplossing” voor eenvoudige schakelkastbewaking tot complexe conditiebewaking
  • Bespaar onsite service dankzij toegang op afstand tot IM18-CCM60 en aangesloten machines
  • Eenvoudige instelling van conditiebewaking via webgebaseerde wizard
  • Kosteneffectief omdat hardware en software al inbegrepen zijn en er geen dure programmeurs nodig zijn

Naast bestaande apps kunt u ook uw eigen programma’s en apps maken of laden zoals op een smartphone. De web-based wizard begeleidt de setup, zodat ook gebruikers zonder enige voorkennis probleemloos met de IM18-CCM60 kunnen omgaan. Dit geeft ook gemakkelijk toegang tot de interne sensoren voor temperatuur, vochtigheid en deurafstand en de parametrisatie van diverse interfaces. Programmeerkennis is niet vereist. Via de geïntegreerde OpenVPN-client kan de IM18-CCM60 een beveiligde verbinding met IT in het veld tot stand brengen en toegang op afstand tot het apparaat en optioneel tot aangesloten machines mogelijk maken.

Voor meer informatie klikt u op de linkicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Conditioning monitoring platform uitgebreid

Turck BV

YOUR GLOBAL AUTOMATION PARTNER TURCK is een toonaangevende fabrikant op het gebied van industriële automatisering. Met ruim 5000 werknemers in 30 landen, evenals verkoop partners in 60 andere landen zijn onze specialisten altijd dichtbij.... Lees meer