VDL Industrial Products b.v.

Over VDL Industrial Products b.v.

VDL Industrial Products is actief op het gebied van verkoop en service van componenten voor afzuiginstallaties en stortgoedbehandeling zoals modulaire buissystemen, roterende sluizen, ventilatoren, cyclonen, wissel- en vlinderkleppen en triltransporteurs. Beveiliging van processen, objecten en terreinen tegen brand, stofexplosie en indringing zoals suppressie-, watermist- en camerasystemen. Daarnaast ook nevelsystemen voor klimaat, desinfectie en stofbestrijding.

VDL Industrial Products is een onderdeel van de VDL Groep. Met meer dan 100 zusterbedrijven kunnen we profiteren van de specifieke know-how en diversiteit die binnen deze bedrijven aanwezig is. Seriematige productie van specialistische delen van met name roterende sluizen kan hierdoor met korte lijnen worden uitgevoerd. Door de modulaire opbouw van ons productieproces, kunnen wij u optimale flexibiliteit en korte levertijden bieden.

Part of your solution

Meer over VDL Industrial Products b.v. icon.arrow--dark

Merken

Firebreak

brandafsluiters t.b.v. zuigtransport- en afzuigsystemen

Firefly

vonkendetectie - en vonkenblussystemen

HT (VDL)

luchtsluizen en doseersluizen, doorvalsluizen, doorvalsluizen drukstootvast en vlamdoorslagvast

JKF

dunwandige langsnaad gelaste en gefelste buissystemen uit sendzimir verzinkt plaatstaal, inclusief ventilatoren en cyclonen, separators, sluizen

Alle merken icon.arrow--dark