Training die u en uw bedrijf vooruit helpt

icon.highlightedarticle.dark Opleiding & advies
105 bekeken Laatste wijziging: 26 februari 2024
Coperion Training
Coperion Training | Foto: Coperion
Article image of: Training die u en uw bedrijf vooruit helpt
Material Handling | Foto: Coperion
Article image of: Training die u en uw bedrijf vooruit helpt
Feeding & Conveying | Foto: Coperion
Article image of: Training die u en uw bedrijf vooruit helpt
Compounding & Extrusion | Foto: Coperion

Ontvang gespecialiseerde trainingen van Coperion voor Material Handling, Feeding & Conveying en Compounding & Extrusion. Pas trainingen aan uw behoeften aan.

Wij laten uw productie- en onderhoudspersoneel kennismaken met nieuwe procesoplossingen en manieren om onze technisch geavanceerde machines en systemen zo efficiënt mogelijk te bedienen.

Bij deze trainingen gaan we specifiek in op de individuele behoeften van de deelnemers – van beginners tot specialisten. Wij bieden de meeste trainingen aan bij u op locatie of in een van onze trainingscentra wereldwijd.

Training Material Handling

Alle Material Handling cursussen zijn op aanvraag verkrijgbaar. We behandelen een breed scala aan onderwerpen, van de basis, onderhoud en service tot speciale proces-technische kenmerken.

Training Feeding & Conveying

Elk proces heeft zijn eigen specifieke kenmerken en eisen. Op precies dezelfde manier ontwerpen wij onze doseer- en transporttrainingen. Coperion past de trainingen aan uw individuele behoeften aan.

Training Compounding & Extrusion

Wij bieden een veelzijdig trainingsprogramma voor compounding en extrusie. In driedaagse seminars gaan onze experts samen met de deelnemers dieper in op onderwerpen zoals de verwerking van technische kunststoffen, PVC of masterbatch. Ook opschalingsmethoden en efficiënte probleemoplossingsopties komen aan bod.

Nieuw aan het trainingsprogramma is het gecombineerde seminarie “Productie van Polyolefinen en Pelletiseren”. Naast alle bijzondere kenmerken van extrusie met de ZSK MEGAcompounder, zal deze training een hele dag besteden aan het pelletiseren. De installatie van de die plate komt aan bod, evenals veiligheidsvoorzieningen en opties voor probleemoplossing.

De seminars over compounderen en extruderen worden meestal gehouden als trainingen op locatie in Stuttgart, Duitsland. Op verzoek kunnen ze ook als online cursus of exclusief voor individuele bedrijven worden gegeven.

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Training die u en uw bedrijf vooruit helpt

Coperion NV

Coperion N.V. is een 100 % dochter van Coperion GmbH, de wereldwijde markt- en technologieleider voor compounderen, extruderen, materials handling, gravimetrisch doseren en bijbehorende service. Coperion is uw partner in... Lees meer