DCP Benelux

Over DCP Benelux

Omdat elke stofsoort een andere karakteristiek heeft, is ontstoffing iets om aan specialisten over te laten. Stof kan kleverig of droog zijn, maar ook explosief of schadelijk voor de gezondheid. Ook kan stof waardevol zijn, waardoor er een noodzaak is tot terugwinning. Allemaal factoren die voor de bepaling van de juiste ontstoffingsinstallatie onderzocht moet worden door mensen met ervaring en kennis van ontstoffing.

In alle takken van de industrie wordt ontstoffing toegepast, daarom is het aantal mogelijkheden op het gebied van filterapparatuur en het daarin toegepaste filtermedium zeer uitgebreid. Uitsluitend de combinatie van deze 2 factoren zal het gewenste resultaat geven. Het selecteren van de juiste configuratie voor uw specifieke ontstoffingsprobleem, is iets waarin de specialisten van DCP benelux zich aantoonbaar hebben bewezen.

DCP benelux beperkt zich niet uitsluitend tot het leveren van een ontstoffingsfilter, maar realiseert ook complete turn-key ontstoffingsprojecten. Samen met u zoeken wij naar duurzame oplossingen voor uw specifieke stofprobleem. Maatwerk is daarbij altijd de norm.

DCP benelux is een handelsnaam van Dust Control Partners b.v. en onderdeel van de TBK group b.v.
TBK group members: TBK spillage control, IFE bulk benelux en DCP benelux.

Meer over DCP Beneluxicon.arrow--dark

Merken

Cipres Filtr

Persluchtgereinigde filters

MIX

Patronenfilters, slangenfilters

Air-tec

BART pneumatisch mini transportsysteem

CARM-GH

Kastenfilters

Alle merkenicon.arrow--dark

Producten

Stofbeheersing

Silofilters

Service en onderhoud

Ontstoffing, ontstoffen

Alle productenicon.arrow--dark