Hitma B.V.

Over Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt.

Wij geloven in `zaken doen met mensen, niet met bedrijven`. Daarmee bedoelen we dat onze klanten snel, intensief en persoonlijk contact krijgen met de juiste specialist. Ook wanneer je al een offerte hebt aangevraagd bij een andere leverancier en twijfelt over het advies of de prijs, kun je bij ons terecht voor een second opinion. Wij geven niet klakkeloos antwoord op je vraag, maar bieden de technische oplossing die je daadwerkelijk nodig hebt.

Sinds 1926 levert Hitma componenten, systemen en service aan bedrijven binnen de (petro)chemische en farmaceutische industrie, de olie-, gas- en energiesector, ingenieursbureaus, ziekenhuizen, de voedingsmiddelenindustrie, machinebouwers, installatiebedrijven en de zware industrie. Voor onze kernactiviteiten werken we nauw samen met gerenommeerde fabrikanten van hoogwaardige technische producten. Onze specialisten vormen de brug tussen technologie en de klantapplicatie.

De HITMA-organisatie is gespecialiseerd in diverse vakgebieden, waaronder:
– Drukbeveiliging (breekplaten, veerveiligheden)
– Filtratie
– Instrumentatie, meten en regelen
– Single-use technologie
– Monsternametechnologie
– Gas- en vlamdetectie
– Slangen voor voedingsmiddelenindustrie en farmacie
– Gebouwautomatisering
– Service, trainingen, laboratoriumonderzoek

Meer over Hitma B.V. icon.arrow--dark

Merken

Zook

Breekplaten. O.a. specialist in grafiet breekplaten.

Protectoseal

Vlamdovers, detonatiearrestors

Dwyer Instruments

Zeer breed assortiment meet- en regelproducten voor uiteenlopende industrieën en toepassingen.

Beka associates

Breed pakket transmitters, regelaars en indicators (ook in Atex-uitvoeringen).

Alle merken icon.arrow--dark

Technisch productiemanager

fulltime
Leiderdorp
Leidinggeven aan acht technici van de productie afdeling van Leiderdorp Instruments; dat is jouw taak! Leiderdorp Instruments ontwikkelt en produceert IoT meetinstrumenten voor de geotechnische en hydrologische markt en als manager heb je de focus op het coachen en ontwikkelen