Klinkenberg Zaanstad

Over Klinkenberg Zaanstad

Klinkenberg Zaanstad gevestigd in Krommenie, is specialist in intern transport en bulkhandling door middel van schroeftransporteurs.

Wij ontwerpen, fabriceren en leveren een uitgebreid programma van schroeftransporteurs voor diverse produkten, uitdraagbodems voor silo`s en bunkers, hoppers met uitdraagschroeven, woelbakken, doseerschroeven, monsternameschroefjes, Koel en verwarmingschroeven t.b.v. het steriliseren, pasteuriseren en uiteraard losse schroefassen en vijzels.
Tevens ontwerpen wij ontwaterings-persen voor afval, zak-compactors en ketting/bekerelevatoren voor diverse media.
Sinds enkele jaren is voor de gebruikers van transportschroeven de ATEX gaan leven, zoals een ieder weet is dit toch wel een hot item. Daarom heeft Klinkenberg Zaanstad zich gespecialiseerd in het leveren van transportschroeven onder ATEX certificering. Om te bepalen tot welke categorie een apparaat behoort, dient het apparaat te worden gekeurd door een bij de EU aangemelde instantie (`Notified Body`). Voor ons is dit Lloyd’s Register.

Vele transportproblemen over de hele wereld zijn reeds opgelost met transportschroeven van Klinkenberg Zaanstad. Onze 100 jaar ervaring in het transporteren van een grote verscheidenheid aan bulkgoederen en produkten hebben we opgedaan in vele takken van industrie zoals: suiker, voeding, chemie, farmaceutische, destructie, cement, veevoeder, Slib (nat & droog), zout, aardappelindustrie (van aardappel tot meel), diverse

Meer over Klinkenberg Zaanstadicon.arrow--dark

Merken

Precision process equipment

Ons gamma Precision feeders is sterk gespecialiseerd in producten met zeer moeilijke loopeigenschappen.

Precision process equipment

Ons gamma Precision feeders is sterk gespecialiseerd in producten met zeer moeilijke loopeigenschappen.

Alle merkenicon.arrow--dark