Nieuwe BETE HydroWhirl Mini tankreinigingssproeiers

icon.highlightedarticle.dark Onderhoud
405 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe BETE HydroWhirl Mini tankreinigingssproeiers

Spraybest Europe heeft het gamma tankreinigingssproeiers uitgebreid met twee nieuwe modellen: de BETE HydroWhirl Mini in RVS en de BETE HydroWhirl Mini in PVDF (Polyvinylideenfluoride; een niet-reactief thermoplastisch polymeer).

De BETE HydroWhirl Mini tankreinigingskop leidt het reinigingswater door een roterende kop aan het einde van de houder en projecteert meerdere krachtig roterende waterstralen tegen alle wanden van de tank.

Het sproeipatroon van de BETE HydroWhirl Mini reinigingskop maakt gebruik van impact en herhaling om de tank snel te reinigen. De compacte afmetingen maakt de reinigingskop ideaal voor het reinigen van apparatuur in de voedselverwerkende industrie, het reinigen van pijpen en flessen en doseerapparatuur.

Beide modellen zijn vervaardigd uit FDA goedgekeurde materialen, hebben een volledig 360º bereik en een debiet van 11 – 33 l/min bij 0,5 – 4 Bar.

Bezoek voor meer informatie en voor het volledige leveringsprogramma tankreinigingssproeiers onze website.

Website tankreiniging icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe BETE HydroWhirl Mini tankreinigingssproeiers

Spraybest

Wij zijn distributeur en groothandel binnen de industrie op het gebied van technische sproeiers, sproeidrogen, perslucht producten, druppelafscheiders en luchtturbines. Voor diverse toepassingen en industrieën binnen de BENELUX leveren wij maatwerk oplossingen om proces te optimaliseren. Lees meer