Nieuwe BETE HydroWhirl Mini tankreinigingssproeiers

icon.highlightedarticle.dark Onderhoud Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe BETE HydroWhirl Mini tankreinigingssproeiers
Article image of: Nieuwe BETE HydroWhirl Mini tankreinigingssproeiers
Article image of: Nieuwe BETE HydroWhirl Mini tankreinigingssproeiers

Spraybest Europe heeft het gamma tankreinigingssproeiers uitgebreid met twee nieuwe modellen: de BETE HydroWhirl Mini in RVS en de BETE HydroWhirl Mini in PVDF (Polyvinylideenfluoride; een niet-reactief thermoplastisch polymeer).

De BETE HydroWhirl Mini tankreinigingskop leidt het reinigingswater door een roterende kop aan het einde van de houder en projecteert meerdere krachtig roterende waterstralen tegen alle wanden van de tank.

Het sproeipatroon van de BETE HydroWhirl Mini reinigingskop maakt gebruik van impact en herhaling om de tank snel te reinigen. De compacte afmetingen maakt de reinigingskop ideaal voor het reinigen van apparatuur in de voedselverwerkende industrie, het reinigen van pijpen en flessen en doseerapparatuur.

Beide modellen zijn vervaardigd uit FDA goedgekeurde materialen, hebben een volledig 360º bereik en een debiet van 11 – 33 l/min bij 0,5 – 4 Bar.

Bezoek voor meer informatie en voor het volledige leveringsprogramma tankreinigingssproeiers onze website.

Website tankreiniging icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:Nieuwe BETE HydroWhirl Mini tankreinigingssproeiers

Spraybest Europe BV

Benelux importeur van : EXAIR slimme perslucht toepassingen zoals pneumatisch transport, industriële alleszuigers, blaasmonden en blaaspistolen. BETE industriële sproeiers voor bijv. sproeidrogen, stofbestrijding, brandbeveiliging en gaswassers. Tank- en siloreiniging met... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer