Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Expertise

Voeg uw bijdrage toe
Scheiden, zeven, filteren
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Airtechnic Solutions bvAKAHA Nederland B.V.AMKCO Europe BVAViTEQ Triltechniek Nederland B.V.Beko Technologies BVBienfait BVBKM Linings b.v.BOS NederlandBSH bvbaBusch B.V.Bückmann Benelux NV-SACoperion NVDahlman Filter Services B.V.Dinnissen B.V.Donaldson Nederland BVEclipse MagneticsEMT EPPEEskens Process Solutions B.V.Euro Manchetten & Compensatoren BVFilcoflex BVFilter Technics BVBAFoeth b.v.FUCHS Maschinen AGGericke B.V.
Goudsmit Magnetic Systems B.V.Hartman ConsultingHaver Belgium SAHein, Lehmann B.V.Herding Filtertechniek Hitma Groep B.V.Hosokawa Micron BVInventech Benelux BVIP Handling Nederland BVJ-Tec Material HandlingJAVO ProcestechniekJongerius B.V. Jöst-DieterleKey Technology: Sorting - Conveying - ProcessingKlinkenberg ZaanstadKobato BVLampe Technical Textiles BVLBI foundriesMATEC massagoed techniekMontakon BVMuller Beltex B.V.N.M. Heilig B.V.Nederman Nederland BVOptyl BVBAPROMATI - SGT nv/sa
Quintyn Gebroeders bvbaREMA TIP TOP TSNRotodyne Ventilatoren Asselbergs VentilatorenRussell Finex N.V.Smits Proces TechniekSpiessens n.v.Spraybest Europe BVSPS | Solids Process SolutionsStijma Triltechniek BVSurplus Select - used machinerySweco Europe saTBK Group BVTEMA B.V.Transtech Industrieservice BVTridelta Siperm GmbHTrios LuchttechniekVan Gink Trading BVVan Tongeren Kennemer bvVD Process EquipmentVDC-Verhoeven Dust ControlVDL Industrial Products b.v.Verbaten Stortgoedtechniek B.V. (VST)Vescon B.V. RVS Tank- en apparatenbouwVlint (vh Nedfilter B.V.)
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe of  

Productnieuws

Ralton combineert slangen- en enveloppenfilter
voor stof-, gas- en dampafzuiging De persluchtgereinigde cassettefilters die wij in kunnen zetten binnen de projecten hebben een unieke ontwikkeling: Een combinatie van de twee sterke punten van het bestaande/ bekende slangenfilter en het enveloppenfilter in één. Met de krachtige filterreiniging van het slangenfilter en de zeer compacte bouw van het enveloppenfilter zijn de sterke punten van beide oplossingen in een filter verenigd. Deze modulaire filters zijn ontworpen rond de filtercassettes welke opgebouwd zijn uit kleine slangen in envelop vorm van bijvoorbeeld vezelgecoat polyester naaldvilt. De enveloppen zijn in verschillende soorten filtermateriaal uitvoerbaar, specifiek naar uw productieproces.
29-08-2012  |  1955x  |  Productnieuws
Herding® introduceert HSLFlex en DELTAFlex filter serie.
Herding® introduceert HSLFlex en DELTAFlex filter serie.
Herding® vervangt de behuizing van de HSL en Delta serie door een nieuwe constructie waarbij, al naar gelang de eisen, Delta, Delta² en HSL elementen kunnen worden ingezet in 1 behuizing. Door economisch gebruik te maken van gestandaardiseerde delen, zet Herding in de HSLFlex / DELTAFlex range het flexibiliteitconcept consequent door. In de HSLFlex / DELTAFlex serie zijn de filterelementen verticaal gemonteerd en kan de serie worden uitgevoerd met 1, 2 of 3 elementrijen achter elkaar. De hiermee beschikbare filterrange dekt, in de moduul bouwvorm, volume stromen tot 400.000m³/h in een compacte behuizing. De HSLFlex / DELTAFlex range is door gebruik van het unieke Herding® Sinterlamellen element bijzonder geschikt voor filtratie en terugwinning van zeer fijne, kleverige en ook slijtende stoffen met een eindemissie van ≤ 1mg/m³. Optioneel is de filterrange verkrijgbaar met ATEX voorzieningen zoals explosieontlasting of onderdrukking. Maar ook met een vonken afscheider
10-02-2009  |  2924x  |  Productnieuws  | 
Combinatie menger met filter
De afdeling MAP, van de WAMGROUP met verkoopskantoor in Laarne, heeft nu standaard op al haar mengers een flens beschikbaar voor een Hopperjet persluchtgereinigd filter. De flenzen kunnen voorzien worden op de lint-, ploegschaar-, paletten- en conische mengers. De Hopperjet persluchtgereinigd filter is een succesproduct uit de reeks filters die WAM maakt. Ze worden ingezet ter vervanging van filterkousen of ter vervanging van een filter die met een leidingwerk verbonden is. Vervangen van de filterelementen gebeurt zeer snel, wat de combinatie geschikt maakt voor voedingstoepassingen. Naast deze aanpassingen breidde MAP ook zijn standaardreeks uit tot 18.000 liter, zodat nu mengers kunnen aangeboden worden van 2 tot 18.000 liter. Ook het gamma aan mengschroeven werd nog uitgebreid. Nu bestaan er mengschroeven, om bijvoorbeeld stof te bevochtigen van 2, 6, 8 en 35m3/h. Een toestel van 75m3/h is in ontwikkeling. De mengers kunnen ingezet worden in allerlei sectoren.
07-08-2007  |  2427x  |  Productnieuws
Meer capaciteit voor uw ontstoffinginstallatie Donaldson Duralife en Ultraweb
Meer capaciteit voor uw ontstoffinginstallatie
Donaldson Duralife en Ultraweb Vanaf heden zijn de hoog kwalitatieve Donaldson filtermaterialen Ultraweb en Duralife beschikbaar voor ontstoffingsinstallaties van andere merken dan van de Donaldson merken Torit en DCE. Duralife en Ultraweb technologie geven het voordeel van een langere levensduur of een hogere belasting bij hetzelfde filteroppervlak, gecombineerd met een lager energieverbruik. Het Duralife filtermateriaal is beschikbaar voor filterunits van bijvoorbeeld AZO, Buehler, Micro Pul, Pneumafil, Steelcraft, AAF, Wheelabrator, Infastaub, Sonair, Aerob en andere merken. Ultraweb technologie op filterpatronen zijn onder andere leverbaar voor AAF, Nordson, Keller, Pneumafil, Steelcraft en Wheeabrator filterunits. De filterpatronen zijn verkrijgbaar in diverse lengten en diameters met Quick fix of DIN passing.
29-05-2007  |  3203x  |  Productnieuws  | 
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel