Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Meld u nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

       

Expertise

Voeg uw bijdrage toe
Opslagloodsen
Selecteer
Zoek

Kennisbijdragen

Heeft u een kennisbijdrage voor deze pagina?  Voeg toe

Artikelen

Heeft u een artikel voor deze pagina?  

Bedrijven

Denios BV
Wilt u uw bedrijf ook hier vermelden?  Voeg toe of  

Productnieuws

Tunnel/Harmonica tenten voor tijdelijke opslag Intrekbare overkappingen voor (tijdelijke) opslag, afscherming of werkruimte.
Tunnel/Harmonica tenten voor tijdelijke opslag
Intrekbare overkappingen voor (tijdelijke) opslag, afscherming of werkruimte. Heeft u weleens aan een harmonica-tunnel afscherming gedacht als tijdelijk opslag mogelijkheid? Met de harmonicatunnels van Haagh Protection kunt u snel extra ruimte creëren voor vele toepassingen. Deze afschermingen zijn bijvoorbeeld geschikt voor evenementen, congressen, festivals, tijdelijke opslag, werkruimte en als noodopvang bij rampen en verbouwingen. Vervaardigt uit degelijke materialen biedt deze oplossing de noodzakelijke beschutting tegen regen, koude en zon. Neem voor meer informatie gerust contact op met Haagh Protection, wij vertellen u graag meer over dit product.
01-06-2018  |  215x  |  Productnieuws  | 
Mobiele scheepsbeladingsysteem voor Holcim, Marokko B&W Stormajor
Mobiele scheepsbeladingsysteem voor Holcim, Marokko
B&W Stormajor B&W ,vertegenwoordigd door MATEC massagoed techniek, heeft een telescopische Stormajor geleverd aan Holcim in Marokko voor het verwerken/bevoorraden van 40.000 ton kool en petroleum cokes. Deze Stormajor heeft een capaciteit van 600 ton per uur en draait 24/7, met alternatieve uitvoeringen is het mogelijk om boven de 2000 ton per uur te verwerken. De klant wilde zo efficiënt mogelijk bevoorraden. Een vaste opstelling was geen optie, vanwege het afwijzen van een bouwvergunning en zodoende kwamen ze uit bij onze mobile Stormajor van B&W, wereldwijd leverancier van mobiele scheepsbelading- en ontladingssystemen. De Stormajor vertegenwoordigd een uniek concept in bulk handling, deze combineert de voordelen van de Samson feeder en de telescopische bevoorrader in één mobiel systeem. Zo is het mogelijk om zowel product te ontvangen van een shovel als van een vrachtwagen. Dit systeem ontvangt elke 2 minuten een vrachtwagen maar kan ook bevoorraad worden d.m.v. een shovel.
22-09-2011  |  4323x  |  Productnieuws  |   | 
Nieuwe Climax telescopische hallenvuller / vessel loader zwenkend op wielen
Nieuwe Climax telescopische hallenvuller / vessel loader
zwenkend op wielen Deze stabiele en tegelijkertijd mobiele constructie is eenvoudig in transport en kan voor meerdere doelen en op meerdere locaties worden gebruikt. Climax Hallenvuller/Vessels loader is voor op- en overslag van diverse bulkgoederen inzetbaar: van graan tot kolen. Traploze hoogteverstelling, opties voor in/uitschuiven, biedt u eindeloze flexibiliteit in ladingshoogte. Het veranderen van de hoogte van het schip ten opzichte van de kade is geen uitdaging. U bent ook verzekerd van minimale valhoogte, zo voorkomt u extra stof en een oncontroleerbare val van het product. Een speciale vorm van de transportband en hoge mee- nemers staan garant voor topcapaciteit, zelfs bij grotere opvoerhoek. Een groot zwenkbereik en afstand voor de wielen (overhang meer dan 17 m) maakt belading met minimaal verplaatsen van de machine mogelijk. Voor de ontwikkeling van de Climax machines wordt gebruik gemaakt van standaard componenten. Dit betekent dat de onderdelen wereldwijd standaard
25-08-2011  |  3784x  |  Productnieuws  | 
Heeft u productnieuws voor deze pagina?  Voeg toe

Whitepapers

Heeft u een whitepaper voor deze pagina?  Voeg toe

Productbeschrijvingen

Heeft u een productbeschrijving voor deze pagina?  Voeg toe

Fotoverslagen

Heeft u een fotoverslag voor deze pagina?  Voeg toe
PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel