Alles over processing en handling van droge stoffen, stortgoed, bulk

SolidsProcessing.nl
Zoeken

       

       

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!
Lees de maandelijke nieuwsbrief.

Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

Business Software Event

Stuur per email
Twitter dit bericht
Business Software Event, Vakbeurs met congres, , Barneveld
 

Vakbeurs met congres met een duur van 1 dag, vindt plaats

op 01-12-2015 in 's-Hertogenbosch
op 29-11-2016 in 's-Hertogenbosch
op 28-09-2017 in BarneveldToegang: gratis (na registratie)

Op het jaarlijkse Business Software Event draait alles om het verkrijgen van inzicht in bedrijfsprocessen, het verbeteren van de business en de tools die hiervoor kunnen worden ingezet. Het event is in korte tijd uitgegroeid tot het belangrijkste software-event voor de Nederlandse industrie, waar alles van CAD, PDM en PLM tot en met MES, ERP WMS en CRM in onderling verband onder één dak te vinden is. Maar ook overkoepelende processen zoals kwaliteitsmanagement, Business Intelligence en apps komen aan bod.

Een beursvloer met ruim 80 exposanten en een inspirerend congresprogramma zijn beproefde ingrediënten waarmee organisator Mikrocentrum al menig bezoeker uit menig vakgebied op weg heeft geholpen met concrete antwoorden op zijn vragen. De interactieve opzet biedt plaats aan directeuren, bedrijfsleiders, controllers en overige managers die verantwoordelijk zijn voor de bedrijfsprocessen binnen hun bedrijf.

Het Business Software Event 2016 vindt dit jaar plaats op 28 september in de Midden Nederland Hallen te Barneveld. Toegang is gratis voor eindgebruikers. Aanmelden voor een gratis beursbezoek kan via de link hieronder.

Meer informatie

Organisator

 
 .
 .
 .