Welkom op Solids Antwerpen 2022!

icon.highlightedarticle.dark Management
44 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Welkom op Solids Antwerpen 2022!

Het is exact vier jaar geleden dat de poeder- & bulkindustrie in Antwerpen kon samenkomen. En de motor van uw industrie bleef ondertussen draaien. We hebben u gemist!

Dit jaar staan maar liefst 125+ exposanten en partners klaar om er samen met u dé bijeenkomst van het jaar voor de poeder- en bulkindustrie van te maken. Als ontmoetingsplatform, zakelijke hotspot en baken van knowhow staan we aan uw zijde voor een sterke toekomst van de procestechnologie.

Laat u inspireren door sector­specialisten

Met het gratis seminarprogramma dat wij in samenwerking met onze kennispartners aanbieden, krijgt uw kennis een essentiële update, verwerft u inzichten in nieuwe trends en ontdekt u groeikansen voor uw bedrijf.

Neem deel aan deze gratis bijeenkomsten over procesoptimalisatie door efficiënte cleaning, statische aarding van bulk- en tankwagens, meting van vocht in vaste stoffen, explosieveiligheid, robotics, automatisering, digitalisering, en meer.

Zones met speciale focus

Nieuw op de beurs zijn twee zones met een speciale focus:
• Recycling Zone: op zoek naar een partner die een oplossing biedt op al uw vragen op het vlak van recycling? Dan moet een bezoek aan deze zone op uw lijstje staan.
• Startup Zone: bezoek hier de startende bedrijven in de sector.

Innovation Tour

Innovatie is één van de pijlers van Solids ­Antwerpen. Revolutionaire technologieën en ­ontwikkelingen, cruciaal voor de toekomst van de sector, die ­bezoekers oplossingen bieden voor hun ­uitdagingen. Het gaat hier niet om kortstondige nieuwigheden, maar om duurzame innovaties. Volg deze gratis rondleiding langs duurzame ­innovaties, ontwikkelingen en materialen. Uw ticket naar de toekomst ligt hier.

Happy Hour

Omdat face-to-face-contact centraal staat, nodigen we u uit op woensdag 16 november vanaf 17u voor ons afterwork event. Kom netwerken onder het genot van een hapje en een drankje met exposanten en collega’s uit de industrie.

Namens alle deelnemers, partners en organisatie wensen wij u een prettig bezoek.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark