Solids Process Solutions samen met 3 partners op Compounding World Expo 2021

icon.highlightedarticle.dark Management
1 juli 2024
Article image of: Solids Process Solutions samen met 3 partners op Compounding World Expo 2021

Volgende week vindt op 29 en 30 september voor het eerst in lange tijd weer de kennisintensieve, internationale beurs Compounding World Expo 2021 plaats, in Essen Duitsland. Dé plek voor fabrikanten en leveranciers van machines en installaties voor kunststof additieven en compounding.

SPS | Solids Process Solutions is samen met drie van haar partners aanwezig op de beurs. Bezoek ons op de volgende stands.

*Brabender Technologie > A400
*Inspection Technologies > A214
*Extruder Experts > A442
Managing Director Dirk Zimmermann van Extruder Experts zal op 30 september een presentatie verzorgen in theater 2 (van half 3 tot 10 voor 3) met het onderwerp: “Measuring and understanding extruder wear. Where and when?”

Kom langs en bespreek uw project. Wij ontmoeten u graag. Toegang tot het evenement is gratis en u kunt zich via de link in de sidebar registreren.

Hier gratis registreren icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Solids Process Solutions samen met 3 partners op Compounding World Expo 2021

SPS | Solids Process Solutions

Exclusief Agent voor België en Nederland van : Kubota Brabender Technologie GmbH 30 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework, snippers, gravimetrisch... Lees meer