Weber verpakkingslijnen op maat van de klant

icon.highlightedarticle.dark Verpakkingsmachines
287 bekeken Laatste wijziging: 24 juli 2023
Weber afzakmachine voor open mond zakken
Weber afzakmachine voor open mond zakken | Foto: Eskens Process Solutions
Article image of: Weber verpakkingslijnen op maat van de klant
Weber ventielzakken machine | Foto: Eskens Process Solutions
Article image of: Weber verpakkingslijnen op maat van de klant
Weber FFS machine | Foto: Eskens Process Solutions
Article image of: Weber verpakkingslijnen op maat van de klant
Weber big bag vulmachine | Foto: Eskens Process Solutions
Article image of: Weber verpakkingslijnen op maat van de klant
Weber robot | Foto: Eskens Process Solutions

De Weber verpakkingsmachines bestaan in verschillende capaciteitsklassen en voor alle soorten zakken:

  • Verpakkingsmachines voor het verwerken van openmond zakken in alle materialen zoals plastic; papier of polyethyleen. Deze machines bestaan in verschillende capaciteitsklassen en leveren nauwkeurig gevulde zakken met een genaaide, gesealde of pinch sluiting.
  • Machines voor het vullen van stevige ventielzakken bouwt Weber voor halfautomatische of volledig geautomatiseerde verwerking. Steeds nauwkeurig en aangepast aan uw behoefte.
  • Volledig geautomatiseerde FFS-systemen. Deze Form-Fill-Seal machines vertrekken van rollen folie en vormen deze om tot zakken die stofvrij gevuld worden, voorzien worden van etiketten en/of een code-bedrukking en veilig op een transportband worden afgeleverd. De menselijke interactie wordt tot een absoluut minimum herleid.
  • De robot die Weber zelf ontwikkelde voor het stapelen van zakken zorgt tenslotte voor een zeer rechte en compacte stapeling van de zakken zodat de pallets zonder problemen kunnen omwikkeld worden en veilig op transport kunnen.

Weber-Waagenbau und Wägeelektronik GmbH levert u een afzonderlijke machine of een volledige verpakkingslijn. Hun software kan zelfstandig werken, of gekoppeld worden aan het centrale besturingssysteem van grotere productie-eenheden.

Doseer- en afvulmachines

Weber-Waagenbau und Wägeelektronik GmbH is een Duits familiebedrijf dat zich sinds 1975 heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van doseer- en afvulmachines.

Hun weegsystemen voor het laden en lossen van bulkgoederen zijn uiterst nauwkeurig en compact. Door hun doordacht ontwerp halen ze een zeer hoge verwerkingscapaciteit.

Powtech stand: hal 1 standnummer 1-616

Weber-Waagenbau und Wägeelektronik GmbH wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Eskens Process Solutions. Daar kunt u terecht voor al uw vragen, of u kunt in september naar de Powtech beurs in Nürnberg komen.

De broers Weber, die het bedrijf nu leiden, staan dan zelf op de Weber stand. U vindt hen in hal 1 op stand nummer 1-616.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Weber verpakkingslijnen op maat van de klant

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer