Eskens Process Solutions B.V.

Over Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren van producttesten of het opvragen van een offerte. Eskens Process Solutions organiseert ook de onderdelenbestellingen en verzorgt een lokale service.

Meer over Eskens Process Solutions B.V. icon.arrow--dark

Merken

Weber Bag Filling Machines

Machines voor het afvullen van granulaten, korrels en poeders in big bags, ventiel- en open mond-zakken. Ook FFS machines en doseersystemen.

Willy A. Bachofen AG

Horizontale maalmolens voor het gecontroleerd dispergeren en malen (tot in het Nano bereik) van vaste deeltjes in een vloeibaar medium.

Gebrüder Lödige GmbH

Horizontale mengers (continu of batch) voor vele industrieën en verschillende processen : mengen; granuleren; coaten; drogen; emulgeren en reageren

Rhewum GmbH

Industriële zeven voor het classificeren van moeilijk te zeven producten zoals metaalpoeder, suiker, meststoffen in vele nauwkeurige fracties.

Alle merken icon.arrow--dark

Field Service Technieker

Om ons team te versterken zoeken we een Service Technieker die samen met zijn collega’s onze Belgische klanten bezoekt voor het uitvoeren van preventief onderhoud, herstellingen en installaties van procesmachines. Onze klanten situeren zich vooral in de verf- en coatingindustrie,