Vakbeurs Pumps & Valves – 23 & 24 maart – Antwerpen

icon.highlightedarticle.dark Management
55 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Vakbeurs Pumps & Valves – 23 & 24 maart – Antwerpen

VCC BV is samen met HEROSE aanwezig op het grootste Belgische evenement voor industriële cryogene- en gastechnologieën. Na een afwezigheid van twee jaar is de Pumps & Valves vakbeurs terug op 23 en 24 maart in Antwerpen. Een vakbeurs waar je bij moet zijn als je actief bent in de procesindustrie. Hier komen namelijk +5.000 professionals uit de branche samen en zijn ruim 350 exposanten aanwezig. In het kader van future proof ondernemen is het slim om naar duurzame bronnen voor energie opslag en aandrijving te kijken. Industriële veiligheden en cryogene techniek met vloeibaar aardgas (LNG) en waterstof zijn hierin geschikte oplossingen en vormen de toekomst.

VCC BV presenteert tijdens de beurs het gehele cryogene pakket en in het bijzonder de nieuwste appendages: magneetventielen, drukregelaars, top entry afsluiters (-269 °C) en appendages specifiek geschikt voor waterstoftoepassingen. Daarmee biedt VCC BV een volledig appendage pakket aan waardoor er voor iedere situatie een geschikte oplossing bestaat. Kom jij de Pumps & Valves beurs en onze stand bezoeken? Ontdek wat de vakbeurs te bieden heeft.

Wil je weten wat er allemaal te zien is op de beurs? Check dan de website van de Pumps & Valves vakbeurs. Ben je van plan om de beurs te bezoeken? Meld je dan hier aan en we zien je graag bij onze stand.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

VCC BV

VCC BV (Valves & Controls) is uw partner als het aankomt op de nieuwlevering van appendages. Efficiënt en duurzaam werken staan bij ons centraal. Actief in de stoomindustrie, cryogene branche,... Lees meer