SPS | Solids Process Solutions op PRSE Plastics Recycling Show Europe (10 en 11 mei) in Amsterdam

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: SPS | Solids Process Solutions op PRSE Plastics Recycling Show Europe (10 en 11 mei) in Amsterdam

:loudspeaker: SAVE THE DATE! :loudspeaker:

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat SPS | Solids Process Solutions samen met haar partners Kubota Brabender Technologie, Extruder Experts en ECON aanwezig zal zijn op de Plastics Recycling Show Europe (PRSE) op 10 en 11 mei 2023 in de RAI Amsterdam! Je kunt ons vinden op Stand S12 waar we onze nieuwste oplossingen voor extrusieprocessen zullen presenteren.

Denk aan oplossingen voor het doseren van slechtstromende hakende vezels en flakes, het verbeteren van de performance voor dubbelschroefs co-roterende extruders met hoogwaardige onderdelen zoals elementen, assen en huizen, en een werkende onderwatergranulering. Ook zullen we meer informatie geven over PET-recycling en kristallisatie.

Blijf op de hoogte voor meer informatie via onze website en social media kanalen! Zet het alvast in je agenda en we kijken er naar uit om je te zien op de PRSE Plastics Recycling Show Europe 2023.

#PRSE2023 #recycling #plastics #extrusion #SPS #Kubota #ExtruderExperts #ECON #sustainability

Bezoek onze website icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:SPS | Solids Process Solutions op PRSE Plastics Recycling Show Europe (10 en 11 mei) in Amsterdam

SPS | Solids Process Solutions

Exclusief Agent voor België en Nederland van : Brabender Technologie GmbH & Co KG 25 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer