Consensys met Thielmann Ucon op Solids beurs in R’dam Ahoy standnr. F-122

icon.highlightedarticle.dark Handlingsystemen voor (F)IBC
107 bekeken Laatste wijziging: 6 september 2023
Container BPO met Base Discharge Station
Container BPO met Base Discharge Station | Foto: Consensys

Het Zuid-Duitse Thielmann UCON uit Hausach is met Consensys present op Solids & Pumps in het Rotterdamse Ahoy. Op de beursstand F-122 van hun vertegenwoordiger toont de ervaren Gerard Noordhof hun brede programma voor specifieke rvs containersystemen voor alle solids & liquids toepassingen.

Afvullen tot en met ledigden

De Easyfairs vakbeurs vormt de ideale gelegenheid om toepassingswensen met Thielmann Ucon persoonlijk te bespreken, waarbij van de Duitse producent ook de heer Marco Helmke op onze stand aanwezig zal zijn. Samen goed voor ruim meer 25+ jaren, is elk idee, van selectie van het beste container uitdraagsysteem en bijbehorende componenten voor afvullen, tot en met het ledigden met doseringen te bespreken. Wij nemen graag de tijd voor contact vanuit alle industriële segmenten op deze Belgisch/Nederlandse regiobeurs.

Tanks voor gevaarlijke goederen

Binnen Thielmann Ucon zijn ‘Container Systemen’ zeer omvangrijk, en ook met het Spaanse zusterbedrijf Portinox worden haar druktanks en gevaargoedtanks getoond. De speciale IBC-service van Contec is ook beschikbaar.

Speciale tuimelmenger

Consensys biedt verder ook gerelateerde diensten en apparatuur, zoals mengers voor vloeistofcontainers en een speciale tuimelmenger voor vaste stoffen in grote containers, maar ook voor drums of de kleine LaboMix units. Recenter werd het aanvullende programma van Müller Drumtec ook geïntegreerd als vertegenwoordiging.

Reinigen

Reinigen van containers, drums en dekselvaten is en blijft een speerpunt van Consensys, waarbij we met kundige partners optimale invulling geven tot effectieve reiniging onder veilige milieu- en kwaliteitscondities.

Graag onderscheiden wij ons met goed advies en realiseren we met kwaliteit een hoge klanttevredenheid. Zo continueren wij onze historie van de laatste twee decennia.

Geschreven door

CONSENSYS BV - Buro Noordhof [vh UCON Nederland]

CONSENSYS verzorgd advies en realisatie voor RVS Drums, Dekselvaten, IBC Container Systemen van Duitse Partners THIELMANN UCON en Müller DRUMTEC, door brede persoonlijke ervaring uw toepassing uit te diepen tot optimale oplossing en uitvoering van te produceren en leveren RVS verpakking en handling systemen. Lees meer