Bezoek POWTECH 2022 (27 t/m 29 september)

icon.highlightedarticle.dark Management
31 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bezoek POWTECH 2022 (27 t/m 29 september)

Innovaties en innovatieve oplossingen voor de procesindustrie.

Na drieënhalf jaar kan de POWTECH eindelijk weer doorgang vinden. Van 27 t/m 29 september komen de aanbieders en vertegenwoordigers van de internationale poeder- en stortgoedindustrie weer bijeen in Neurenberg om de laatste innovaties te tonen in doseer- en weegtechnieken, mengen en roeren, zeven, deeltjesverkleining, drogen, bulkopslag, explosiebeveiliging, intern transport, sluistechnologie, (flexibele) verbindingen en meet- en regeltechniek.

Van 27 tot en met 29 september wordt de volledige waardeketen van mechanische verwerkingstechnologie gepresenteerd in vier overvolle hallen op de NürnbergMesse. POWTECH is de ontmoetingsplaats voor professionals uit de poeder- en bulkgoederenindustrie om productinnovaties te ontdekken, projecten te initiëren en zaken te doen. Bezoekers krijgen ook in lezingen, seminars, live demonstraties, rondleidingen en speciale shows nuttige en praktische kennis om elke dag mee te nemen op een interactieve en persoonlijke manier voor elke industrie.

De toonaangevende internationale vakbeurs voor experts in poeder- en stortgoedtechnologie toont innovaties op het gebied van van machine- en installatiebouw, automatiserings- en veiligheidstechnologie, kwaliteitsborging en nanodeeltjestechnologie. Zo kunnen exposanten van procestechnologie netwerken met bezoekers uit talrijke gebruikerssectoren, vooral uit de levensmiddelen- en diervoederindustrie en de chemische en farmaceutische sector.

Ter plaatse met en van elkaar leren

Voor bezoekers betekent POWTECH vooral leren van andere experts en industrieën, en vanuit hun betrokkenheid samen oplossingen uitwerken. Alleen op POWTECH wisselen gebruikers zó uitgebreid best practices uit als het gaat om de handling van bulkgoederen.

POWTECH brengt de industrie voor stortgoederen dichter bij elkaar

Vanzelfsprekend kan de bezoeker op de verschillende stands van de vakbeurs intensieve en persoonlijke gesprekken aangaan. Daarnaast bieden exclusieve lezingen en vakfora, rondleidingen en speciale shows een kans om netwerken uit te breiden. Hier discussiëren bezoekers over wat de industrie beweegt.

Of het nu gaat om innovaties voor het mengen, breken, wegen of analyseren van poeders, granulaat en stortgoed: bezoekers uit de branche kunnen op POWTECH de vaak indrukwekkende apparatuur op de stands live beleven en rechtstreeks contact leggen met de bedrijven.

Article image of: Bezoek POWTECH 2022 (27 t/m 29 september)

Uitgebreid vakprogramma voor en door de gemeenschap

Het Pharma.Manufacturing.Excellence-forum, georganiseerd door de APV, richt zich specifiek op fabrikanten en verwerkers van farmaceutische en farmaceutisch-gerelateerde producten. De VDMA-special show laat zien hoe stofontwikkeling beperkt kan worden met innovatieve en vaak digitaal beveiligde filtratie- en separatiesystemen. Ook het thema explosiebeveiliging komt aan de orde. Er zullen dagelijks live-demonstraties met spectaculaire effecten en rondleidingen op de beurs te zien zijn. Knowledge to go” wordt aangeboden door het expertforum Stagetalks, waar opinieleiders uit de bulk/solidsbranche praktische oplossingen en toekomstgerichte strategieën voor de procesindustrie zullen presenteren.

Synergieën benutten met FACHPACK

De Europese verpakkingstentoonstelling FACHPACK is dit jaar een aanvulling op de toegevoegde waardeketen van de mechanische verwerkingstechnologie. In nog eens negen hallen kunnen POWTECH-bezoekers zich laten informeren over verpakkingsmaterialen en verpakkingstechnologie, maar ook deelnemen aan expertforums over duurzaamheid, digitalisering, farmaceutische verpakkingen en de speciale show over duurzaam verpakkingsontwerp. Meer informatie op de website.

>> TICKETS icon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark