Foeth ook in 2022 FD Gazelle: 3 jaar op rij!

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Foeth ook in 2022 FD Gazelle: 3 jaar op rij!

Foeth ook in 2022 FD Gazelle: 3 jaar op rij!
Wederom is Foeth door het Financieel Dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle! Dit betekent dat Foeth voor het derde achtereenvolgende jaar een van de snelst groeiende bedrijven is in Nederland regio oost!

Foeth is al sinds 1908 een gevestigde naam in de tweedehands (proces)machinehandel en de status als Gazelle bewijst maar weer dat we ook na 100 jaar nog steeds mooie groei doormaken! Dit zien we ook terug in onze werkplaats, die wederom bomvol staat met machines die mechanisch getest of zelfs volledig gereviseerd worden voordat ze wereldwijd worden verzonden. Steeds meer klanten kiezen voor circulariteit en gaan voor een hoogwaardige kwaliteit gebruikte procesmachine in plaats van deze nieuw te laten bouwen. Dit scheelt gemiddeld 3,2 ton CO2 uitstoot per machine en draagt dus bij aan een duurzamere economie.

De Gazelle award één keer in ontvangst mogen nemen is al geweldig, maar drie keer op rij is een fantastische prestatie! Natuurlijk hadden we de nominatie als Gazelle nooit kunnen realiseren zonder onze zakenrelaties, partners en collega’s, dus bij deze hartelijk dank voor het vertrouwen in onze duurzame oplossingen voor de procesindustrie!

Meer nieuwsicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Foeth ook in 2022 FD Gazelle: 3 jaar op rij!

Foeth

Foeth - Reuse to reduce! Foeth Sinds 1908 actief zijn wij actief in de in- en verkoop van gebruikte procesapparatuur in Europa. Met ruim 100 jaar ervaring zijn wij inmiddels de grootste dealer in Europa.... Lees meer