Bon voyage: filters beginnen een tweede leven in Frankrijk

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bon voyage: filters beginnen een tweede leven in Frankrijk

Twee van onze tweedehands Nutsche filters zijn naar hun nieuwe eigenaar in Frankrijk gereisd. Bekijk hoe ze hun reis naar hun nieuwe thuisland zijn begonnen.

De twee tweedehands Nutsche filters werden geproduceerd door 3V Tech-Cogeim. In hun vorige leven werden ze gebruikt bij de productie van organische chemicaliën. Na een grondige controle (en vertroeteling) door ons deskundige team zullen de machines zich nu richten op de extractie van actieve ingrediënten uit planten, die zullen worden gebruikt in voedingsmiddelen en cosmetica. Ze werden bij Foeth in Barneveld opgehaald door onze transportpartner G.L. de Haan BV. Bekijk hieronder hoe de filters werden voorbereid op hun 11 uur durende reis, op weg naar een nieuw avontuur.

Groen Foeth-feit: wanneer u een van onze tweedehands machines koopt, voorkomt u 4,43 ton CO2-uitstoot (per 1.000 kg) in vergelijking met de productie van een nieuwe machine. Door de aankoop van deze twee Nutsche filters heeft onze klant de planeet ongeveer 128,47 ton CO2-uitstoot bespaard. Ga met ons mee op onze duurzame missie!

Foeth en duurzaamheidicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Bon voyage: filters beginnen een tweede leven in Frankrijk

Foeth

Foeth - Reuse to reduce! Foeth Sinds 1908 actief zijn wij actief in de in- en verkoop van gebruikte procesapparatuur in Europa. Met ruim 100 jaar ervaring zijn wij inmiddels de grootste dealer in Europa.... Lees meer