Ventilator in geluidgedempte omkasting

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
43 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ventilator in geluidgedempte omkasting

Achtergrond
Een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten voor afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht heeft natuurlijk ook nood aan een geschikte ventilator. Deze klant die hoogwaardige oplossingen levert voor de metaalverwerkende industrie heeft samen met ons een perfect systeem ontwikkeld.

Uitdaging
Verschillende productiefaciliteiten hebben allemaal specifieke eisen aan hoeveelheid lucht die afgezogen moet worden. Dus de uitdaging was om een zo standaard mogelijk systeem te ontwikkelen voor verschillende luchtvolumes.

Oplossing
Samen met deze klant hebben wij zes verschillende type omkasting ontwikkeld die voor verschillende luchtvolumes inzetbaar zijn. Wij hebben modellen gestandaardiseerd met verschillende motorvermogens. Beginnend van 3 kW tot 22 kW. De modellen worden allemaal uit voorraad leverbaar. Zodat onze klant wanneer ze de ventilator nodig hebben hun klant ook snel kunnen bedienen met een complete installatie. De geluidomkastingen worden bij ons volledig in elkaar gezet, inclusief flexibels. Zodra ze klaar zijn voor vertrek worden ze ook getest. De kasten zijn voorzien van inspectiepanelen, en een in- en uitlaatzijde voor de lucht.

Geluid gedempte omkastingen icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Ventilator in geluidgedempte omkasting

Slingerland Techniek BV

Leverancier van industriële ventilatoren sinds 1990 Lees meer