Poeders dispergeren in een vloeistof met de Kreis-Niemann dissolvers

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
130 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Poeders dispergeren in een vloeistof met de Kreis-Niemann dissolvers

Poeders dispergeren in een vloeistof is niet altijd een eenvoudige opdracht, en niet elke menger is opgewassen tegen de uitdagingen van dit proces: De viscositeit van het mengsel gaat de hoogte in, de vortex die de menger vormt is soms niet krachtig genoeg, het product aan de rand van de mengkuip beweegt onvoldoende mee, er ontstaat lucht in het product, …

De verschillende KREIS-DISSOLVER® modellen van het Duitse Wilhelm Niemann GmbH vangen deze potentiële problemen op en zorgen al vele jaren voor een probleemloze productie van gietvloeren, verven, vetten, coatings enz.

Na een jarenlange succesvolle samenwerking tussen Wilhelm Niemann GmbH en het Belgische ESKENS BENELUX hebben de directies van beide bedrijven besloten om die samenwerking verder uit te breiden naar de hele Benelux.
Dit betekent dat ESKENS PROCESS SOLUTIONS vanaf nu naast o.a. de LÖDIGE mengers en de RHEWUM zeven nu ook de KREIS-DISSOLVER® gaat verdelen.
Deze nieuwe evolutie brengt twee bedrijven met een zeer goede reputatie nog dichter bij elkaar. DE IDEALE MIX! Met voor de klanten enkel positieve gevolgen. De ESKENS-techniekers hebben immers verschillende jaren ervaring met het installeren, onderhouden en herstellen van de KREIS-NIEMANN dissolvers, en zullen deze kennis met veel inzet en enthousiasme ook bij onze Nederlandse klanten gebruiken.
Dus, heeft u interesse in een nieuwe KREIS-DISSOLVER®, wenst u een nieuwe maalschijf of andere onderdelen voor uw bestaande dissolvers te bestellen, heeft u behoefte aan een preventief onderhoud op uw dissolvers, of heeft u onverwacht een panne? Neem dan contact op met ons, of bel uw gebruikelijke contactpersoon bij ESKENS. U zult snel en professioneel geholpen worden.

Geschreven door

Logo van:Poeders dispergeren in een vloeistof met de Kreis-Niemann dissolvers

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer