Nieuwe standaard met mzc-ii sluis voor dry bulk industrie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
30 bekeken Laatste wijziging: 4 augustus 2023
Article image of: Nieuwe standaard met mzc-ii sluis voor dry bulk industrie

DMN-WESTINGHOUSE introduceert deze week een nieuwe sluis voor de food verwerkende dry bulk industrie, voor het doseren van producten en ingrediënten. Met de nieuwe MZC-II sluis zet de producent van rotary valves en diverter valves de nieuwe standaard in termen van functionaliteit, hygiëne, veiligheid en onderhoud.

DMN-WESTINGHOUSE introduceerde 25 jaar geleden de huidige MZC sluis, die een belangrijke rol heeft gespeeld in het verhogen van voedselveiligheid bij productieprocessen van bedrijven in onder meer het voeding- en zuivelsegment. Met de introductie van deze nieuwe sluis vervolgt DMN-WESTINGHOUSE een traditie van producten die zich kenmerken door hoogwaardige engineering, duurzaamheid en continuïteit.

Door steeds strenger wordende eisen op het gebied van hygiëne en efficiëntie, heeft DMN-WESTINGHOUSE besloten de MZC sluis sterk te verbeteren. Wim Korndorffer, CEO van DMN-WESTINGHOUSE: “De nieuwe sluis draagt niet alleen bij aan een verbetering van de hygiëne omstandigheden, maar doet dit ook op het gebied van efficiency. Doordat we aanzienlijke stappen gezet hebben op het gebied van hygiëne, veiligheid en efficiency tijdens de periodieke reinigings- en onderhoudsactiviteiten, leveren we een belangrijke bijdrage aan de verdere verbetering van productiviteit, veiligheid en kwaliteit bij onze klanten in de dry bulk industrie. Wij zijn erg enthousiast dat we dit product nu kunnen lanceren.”

Geschreven door

Logo van:Nieuwe standaard met mzc-ii sluis voor dry bulk industrie

Over DMN-WESTINGHOUSE

DMN-WESTINGHOUSE is een onafhankelijk internationaal bedrijf dat uitblinkt in het ontwerpen en fabriceren van hoogwaardige doseersluizen en wisselkleppen voor industrieën die droge stoffen in bulk verwerken. Lees meer