Kunststof centrifugaal ventilatoren voor laboratoria

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Kunststof centrifugaal ventilatoren voor laboratoria

Onlangs kwamen onze centrifugaal ventilatoren uit kunststof bijzonder goed van pas voor een dringende vervanging van oude ventilatoren in de onderwijssector. Lees hier meer over hoe we grondig laboratoriumonderzoek weer mogelijk maakten voor een school in Deventer met onze PP centrifugaal ventilatoren.

Kunststof centrifugaal ventilatoren voor het onderwijs
Kunststof centrifugaal ventilatoren spelen in vele sectoren een belangrijke rol, zelfs in het onderwijs. Dat ondervonden we recent in samenwerking met onze klant. Saxion Hogeschool in Deventer gelooft namelijk dat men studenten moet voorbereiden op een rol in een dynamische samenleving. Het opleidingsinstituut voor studenten biedt dan ook een divers pakket opleidingen aan voor ICT en economie. Daarnaast beschikt de onderwijsinstelling over een brede opleiding Life science, Design & Technologie. De mogelijkheid tot biologisch en medisch laboratoriumonderzoek op school is dus essentieel, en daarvoor bleken kunststof centrifugaal ventilatoren dé oplossing.

Centrifugale ventilatoren uit kunststof voor de interne werking van laboratoria
Enkele van de laboratoria op school hadden dringend behoefte aan nieuwe kunststof centrifugaal ventilatoren, gezien de oude versleten waren. In samenwerking met de klant maakten we bij Slingerland dan ook een concrete selectie. We kozen voor maar liefst 9 PP kunststof RMV200 centrifugaal ventilatoren in verschillende afmetingen, met een 0,37kW 4-polige WEG-motor. Deze robuuste kunststof ventilatoren zijn volledig afgelast en extreem stevig uitgevoerd. De motoren zijn bovendien stuk voor stuk voorzien van een regenkapje, zodat ook zij een lange levensduur hebben. De klant verving deze op het dak van de school, en kan hier intussen weer vele jaren mee verder.

Robuuste PP centrifugaal ventilatoren voor een duurzame oplossing
Onze kunststof centrifugaal ventilatoren vormen een uiterst degelijke oplossing voor een agressieve omgeving. Heeft ook u behoefte aan centrifugaal of axiaal ventilatoren voor uw bedrijfspand? Neem dan gerust contact met ons op voor meer info of een vrijblijvende afspraak: we zitten graag met u samen om de opties te bespreken voor uw persoonlijke situatie. Alvast tot dan!

Centrifugaal ventilatorenicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Kunststof centrifugaal ventilatoren voor laboratoria

Slingerland Techniek BV

Leverancier van industriële ventilatoren sinds 1990 Lees meer