Innovatieve Hybride Symach Opzakmachine

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
69 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Innovatieve Hybride Symach Opzakmachine

Voor maximale flexibiliteit ontwierp Symach een hybride zakkenvulmachine in hun verpakkingsproductlijn Fillstar. De hybride Fillstar verwerkt zowel voorgevormde open-mondzakken als buisfolie zakken (FFS).
Markteisen veranderen snel en vereisen een hogere mate van flexibiliteit in automatisering. Veelzijdigheid is daarom de kern van het ontwerp van de Fillstar afzakmachines. Symach onderkent de waarde van veelzijdige systemen waarmee u kunt inspelen op veranderende eisen van de klant.
Of uw klanten nu vragen om buiszakken voor zwaar gebruik of om openmondzakken, het is niet langer een probleem. Een specifieke afzakmachine voor openmond zakken dat aan de huidige eisen voldoet, kan ook in de toekomst worden geüpgraded naar een hybride systeem.
Meerdere hybride Symach-afzakmachines zijn operationeel bij klanten in de kunstmest- en aardappelvlokkenindustrie. We hebben geen concessies gedaan aan de flexibiliteit voor zaktypes en -materialen. De configuratie van het modulaire Fillstar-systeem kan elk gewenst sluitsysteem omvatten om de flexibiliteit te optimaliseren.
Het ontwerp van het afwikkelsysteem voor de buisfolie maakt het verwisselen van de rollen eenvoudig en omvat een eenvoudig invoersysteem om de nieuwe buisfolie te positioneren. Het verwisselen van de rollen kan in een paar minuten gebeuren.
Het hybride zakvulsysteem is een logische uitbreiding van de Fillstar productlijn voor het vullen van zakken.

Afzakmachine product pagina icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Innovatieve Hybride Symach Opzakmachine

SYMACH Bag Filling & Palletizing BV

SYMACH ontwikkelt en produceert palletiseermachines en afzakmachines die optimaal zijn voor uw bedrijfsactiviteiten. Met onze producten leggen wij de basis voor efficiënte, flexibele logistieke processen. Lees meer