Afzaklijn voor hoge capaciteit rundvee- en diervoeder

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
30 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Afzaklijn voor hoge capaciteit rundvee- en diervoeder

Een verouderde afzakkerij kon de capaciteit van veevoederproducent AgruniekRijnvallei (AR) niet langer aan. Hun zoektocht naar een bedrijf met de nodige ervaring in afzaklijnen voor ventielzakken bracht hen tot bij Ausloos.

AgruniekRijnvallei is een veevoederproducent die voeders voor uiteenlopende diersoorten produceert en levert. Daarnaast hebben ze er ook een plantaardige bedrijfstak die onder meer meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen, teeltbenodigdheden en zaaizaden levert.

AR schakelde Ausloos in 2015 in toen ze nood hadden aan een nieuwe afzaklijn om rundvee- en paardenvoer te verpakken. Hun oude lijn voldeed niet meer aan hun eisen en was dus aan vervanging toe. Ze wilden per se ventielzakken, en kwamen zo bij Tom Ausloos terecht.

Op de wikkelaar na, kocht AR de volledige lijn via Ausloos. Ze hadden zelf pas een nieuwe wikkelaar gekocht, die was dus nog niet verouderd. Het team van Ausloos integreerde die perfect in de nieuwe lijn.

De oude lijn draaide in tweeploegendienst met overuren om de nodige capaciteit te halen. Dankzij de nieuwe machines kan AR nu dezelfde capaciteit halen in een dagdienst. Toen ze kort na de plaatsing veel meer werk kregen in het zakgoed, kon de nieuwe lijn zonder problemen meer uren draaien en in tweeploegendienst gaan.

Lees de testimonial van AR icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Afzaklijn voor hoge capaciteit rundvee- en diervoeder

Ausloos Verpakkingstechniek bvba

Ausloos Verpakkingstechniek levert verpakkingsmachines voor het afwegen en verpakken van poeders en granulaten in zakken, palletiseren en pallethandling. Afzakinstallaties voor openmond- en ventielzakken, FFS installaties voor vlakfolie en buisfolie. Palletiseermachines... Lees meer