Betrouwbare, consistente werking, kleinere afmetingen, tot 30% minder energieverbruik

Munters DSS Pro is sprong voorwaarts in de evolutie van ten opzichte van het marktleidende Munters DSS-systeem, met aanzienlijke prestatieverbeteringen. Het verkrijgen van het juiste klimaat is nu efficiënter dan ooit tevoren.

De Munters DSS Pro, geschikt voor installatie binnen of buiten, is ontworpen voor een groot aantal bedrijfstakken die ontvochtiging vereisen, zoals de farmaceutische industrie, de levensmiddelenindustrie en batterijtoepassingen.

Uitgerust met een regelsysteem op maat, biedt de DSS Pro volledige integratie van functies, en levert het perfecte klimaat waar en wanneer het nodig is. Het systeem wordt geleverd in twintig configureerbare uitvoeringen met drie verschillende types droogmiddelrotor.

De DSS Pro heeft belangrijke energiebesparende functies en verbruikt daardoor tot 30% minder energie met zijn Green PowerPurge™. Een andere positieve energiebesparende functie is de nieuwe AirPro-behuizing, een innovatieve behuizing die de duurzaamheid aanzienlijk verbetert, luchtlekkage vermindert en het energieverbruik verlaagt.

Verder heeft de DSS Pro bescheiden afmetingen, waardoor het systeem gemakkelijker te installeren is en veel ruimte kan worden vrijgemaakt

Munters biedt met de DSS Pro meer dan een standaard ontvochtigingssysteem. Als partner met de kennis en expertise om ervoor te zorgen dat het binnenklimaat altijd precies is zoals het moet zijn, biedt Munters ondersteuning van ontwerp en offerte tot doorlopende service vanuit onze kantoren over de hele wereld.