Extruder Experts blijft investeren in kwaliteit en precisie

icon.highlightedarticle.dark Extruderen
84 bekeken Laatste wijziging: 2 oktober 2023
geavanceerde 3D-coördinatenmeetmachine voor het borgen van precisie slijtonderdelen voor extruders.
geavanceerde 3D-coördinatenmeetmachine voor het borgen van precisie slijtonderdelen voor extruders. | Foto: SPS | Solids Process Solutions

Extruder Experts, sinds 2006 toonaangevend in dubbelschroefextruder slijtdelen, biedt kwaliteit en precisie dankzij 3D-coördinatenmeting en rigoureuze inspectie.

Sinds de start in 2006 heeft onze partner Extruder Experts continu en succesvol gewerkt aan haar positie als vooraanstaande fabrikant en serviceprovider voor slijtdelen van dubbelschroefextruders en streeft zij voortdurend naar perfectie in de wereld van extrudertechnologie.

Ongeëvenaarde kwaliteitsborging

Bij Extruder Experts staat kwaliteit centraal. Het bedrijf heeft een strikt kwaliteitsmanagementproces geïmplementeerd dat elke fase van de productiecyclus omvat, van conceptontwikkeling tot productie, montage en demontage. Dit proces garandeert dat elk product voldoet aan de hoogste normen voor precisie en duurzaamheid.

De kracht van 3D-coördinatenmeting

Een cruciaal element in het productieproces van Extruder Experts is de nieuwe geavanceerde 3D-coördinatenmeetmachine. Deze technologische krachtpatser stelt het bedrijf in staat om elk gefabriceerd extruderonderdeel met ongeëvenaarde precisie te meten en te controleren. Bovendien biedt de machine de mogelijkheid om assen op torsie en doorbuiging te meten, waardoor de producten van Extruder Experts uitblinken in nauwkeurigheid.

Rigoureuze kwaliteitsinspectie

Pas nadat elk onderdeel een grondige kwaliteitsinspectie heeft doorstaan, wordt het vrijgegeven voor verzending naar klanten. Deze strenge kwaliteitsborging onderscheidt Extruder Experts op duidelijke wijze van haar concurrenten in de extrudertechnologie-industrie.

Voorop in modernisering

Extruder Experts streeft er voortdurend naar haar kwaliteitsborgingsprocessen te verbeteren en altijd voorop te lopen in de modernisering van de sector. Deze toewijding garandeert dat klanten kunnen vertrouwen op producten van de hoogste kwaliteit die naadloos passend geïnstalleerd kunnen worden in hun extruders.

Kies voor Extruder Experts en ervaar zelf de ongeëvenaarde precisie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij aan uw extrudertechnologie behoeften kunnen voldoen.

Meer informatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Extruder Experts blijft investeren in kwaliteit en precisie

SPS | Solids Process Solutions

Exclusief Agent voor België en Nederland van : Kubota Brabender Technologie GmbH 30 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework, snippers, gravimetrisch... Lees meer