Eindelijk weer live: Solids, Pumps & Valves, M+R

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eindelijk weer live: Solids, Pumps & Valves, M+R

Op 6 en 7 oktober 2021 vinden de vakbeurzen Pumps & Valves, Solids en M+R plaats in Rotterdam Ahoy. Eindelijk weer face-to-face contact! Met een live conferentieprogramma waar kennispartners via best practices laten zien wat bedrijven en sectoren van elkaar kunnen leren.

Tekst: Redactie Proces Media | Fotografie: Easyfairs

De vakbeurzen Solids, Pumps & Valves en M+R vinden op 6 & 7 oktober 2021 gelijktijdig plaats in Rotterdam Ahoy. Bas van Gent, Business Unit Director Industrial: “Eindelijk mogen en kunnen we elkaar weer face-to-face ontmoeten en nieuwe innovaties ontdekken. Niet alleen wij hebben dit gemist, maar we merken ook dat de doelgroep van dit evenement zeer positief staat tegenover een bezoek.”

Professionals uit de procesindustrie kunnen op deze combibeurs oplossingen vinden voor het gehele proces. Traditionele componenten en installaties voor droge (Solids) en natte processen (Pumps & Valves) staan centraal. Nieuw deze editie is vakbeurs M+R. Een gericht event met focus op procesinstrumentatie en –automatisering. Van Gent: “Met de toevoeging van vakbeurs M+R spelen we in op trends als digitaliseren en meer autonoom werken. Het evenement transformeert zich hierdoor van een event met voornamelijk traditionele componenten en installaties naar een totaalplatform met meer focus op innovatie.” De bezoekers treffen op vakbeurs M+R o.a. Vega, Endress + Hauser, Transtech, Lans Nivotherm, Sick, Elscolab en SMAR Nederland.

“Eindelijk mogen en kunnen we elkaar weer face-to-face ontmoeten”
Bas van Gent, Business Unit Director Industrial
Article image of: Eindelijk weer live: Solids, Pumps & Valves, M+R

Conferentieprogramma

Kennis delen staat op deze editie ook weer centraal. Van Gent: “We hebben tijdens de vorige editie gemerkt dat er veel animo was voor het conferentieprogramma. Twee dagen lang hadden we twee volle theaters.” Dit jaar delen de partners ISPT, KWR, TNO, Deltalinqs, iTanks & Aptean Foodware 365 kennis over optimalisatie van installaties, duurzaam produceren en veilig werken.

Ronde tafel energietransitie

Tijdens een rondetafelgesprek praten leveranciers over de energietransitie in de industrie. Welke rol spelen leveranciers hierin? Wat is er in het afgelopen jaar concreet aan duurzame techoplossingen ontwikkeld? Hoe gaan leveranciers invulling geven aan duurzamere machineparken en tech in de komende vijf jaar? Welke concrete stappen worden er gezet in energiereductie of is het een wassen neus? Betaalt duurzaamheid zich terug? Welke rol speelt circulariteit?

Smart badge

Alle beursbezoekers krijgen bij binnenkomst een smart badge. Met deze technologie is het nog makkelijker om informatie te verzamelen. Met de badge die bezoekers bij binnenkomst ontvangen kunnen ze de stands die hun interesse wekken, scannen. Na afloop van het bezoek ontvangen ze alle informatie van de gescande stands direct in hun mailbox. Deze technologie is ook nog eens milieuvriendelijk, want de bezoeker loopt zo zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af. ●

Praktische informatie

Solids, Pumps & Valves, M+R
Woensdag 6 & donderdag 7 oktober 202
10:00-17:00 uur
Ahoy Rotterdam
Coronatoegangsbewijs vereist: ­volledige vaccinatie, herstelbewijs of negatieve ­testuitslag <24 uur; geen zelftest!Voor meer informatie: www.pumpsvalves.nl/mr/en www.solidsrotterdam.nl en www.mr-processing.nlRegistreren kan via: https://bit.ly/3zGqcFt. Het toegangsticket geeft toegang tot alle drie de vakbeurzen

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark