Allround zorgeloze service: Coperion Extruder Gearbox Exchange Program

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Allround zorgeloze service: Coperion Extruder Gearbox Exchange Program
Article image of: Allround zorgeloze service: Coperion Extruder Gearbox Exchange Program

Zorg ervoor dat uw gearbox gedurende de hele levensduur van uw extruder als nieuw functioneert.

De gearbox van een extruder is een sleutelelement in de naadloze werking van de gehele site; extrusie, compounding en recycling met de hoogst mogelijke winstgevendheid en efficiëntie zijn alleen mogelijk als de gearbox feilloos loopt.

Daarom is het belangrijk om de tandwielkast van een extruder regelmatig te onderhouden om de betrouwbaarheid en prestaties van het gehele systeem te waarborgen. En juist daarom bieden wij u een totaal en zorgeloos servicepakket aan waarin wij uw gearbox onderhouden en moderniseren. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze opgeleide specialisten in onze werkplaatsen in Niel (België) of Stuttgart (Duitsland).

Om uw tandwielkast zo goed mogelijk te onderhouden, bieden wij voor extruder maten ZSK 18 tot en met ZSK 133 een aantrekkelijk ruilprogramma aan. Een korte productieonderbreking volstaat voor onze experts om uw oude tandwielkast te demonteren en om te ruilen voor een van onze vele zorgvuldig gereviseerde gearboxes. U kunt de productie dan weer op volle kracht hervatten! U bent voor de komende jaren helemaal klaar voor een naadloos efficiënte productie.

Wij nemen uw oude tandwielkast over. Onze experts renoveren en moderniseren deze zorgvuldig in een van onze werkplaatsen. Wij stellen een reparatierapport op en berekenen de geleverde reparatiediensten voor u. Zodra de gearbox is hersteld naar zijn oorspronkelijke prestaties en betrouwbaarheid, gaat hij naar onze pool van spare gearboxes totdat hij nodig is voor de volgende inzet.

Ons inruilprogramma voor tandwielkasten is niet alleen bijzonder zuinig en voor u de moeite waard, het is ook zeer duurzaam. In vergelijking met de bouw van een nieuwe gearbox, worden veel minder van onze waardevolle middelen gebruikt voor het opknappen ervan.

Ons Service Pakket
•Performance evaluatie, demontage en inbedrijfname door extruder experts
•Demontage en inspectie van de gearbox in één van onze werkplaatsen of eventueel bij u op locatie

•Reiniging van afzonderlijke componenten
•Visuele inspectie en kwaliteitscontrole, maat- en spelingverificatie
•Gedetailleerd inspectie rapport
•Reparatie en vervanging van individuele componenten op basis van inspectieresultaten
•Gearbox inruilprogramma

Uw voordelen
•Langere levensduur van de extruder
•Verlengde garantie op de gereviseerde tandwielkast om zo waarde toe te voegen aan het gehele extruder systeem

•Een korte shutdown volstaat
•Maximale beschikbaarheid
•Duidelijk geoptimaliseerde betrouwbaarheid en prestatie

geschreven door

Logo van:Allround zorgeloze service: Coperion Extruder Gearbox Exchange Program

Coperion NV

Coperion N.V. is een 100 % dochter van Coperion GmbH, de wereldwijde markt- en technologieleider voor compounderen, extruderen, materials handling, gravimetrisch doseren en bijbehorende service. Coperion is uw partner in... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer