HITMA Process presenteert tijdens Solids breekplaten en explosiepanelen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: HITMA Process presenteert tijdens Solids breekplaten en explosiepanelen

Op de stand van HITMA Process (standnummer 4000) tijdens de vakbeurs easyFairs Solids (21 en 22 november in Ahoy’ Rotterdam) ligt de nadruk op het productprogramma van de fabrikant BS&B, met name de explosiepanelen. HITMA Process is de exclusieve vertegenwoordiger voor de breekplaten en explosiepanelen van BS&B.

Door deze explosiepanelen in te bouwen, wordt de veiligheid in de omgeving van silo’s gegarandeerd. De BS&B-panelen openen op de ingestelde breekdruk, of het nu gaat om stof, gas of nevel. De panelen bieden, ook als ze zijn beschadigd, een betrouwbare werking. Ze vragen weinig onderhoud en zijn eenvoudig te vervangen. Daarnaast gaan de panelen gecontroleerd en volledig open zonder te fragmenteren.

De explosiepanelen van BS&B bieden de volgende voordelen:
•Fail safe
•Accuraat en betrouwbaar
•Lekdicht
•Weinig onderhoud
•Eenvoudig te vervangen
•Geen fragmentatie
•Optioneel uit te rusten met breeksensor

Gratis CD
HITMA Process heeft de gratis CD “Explosion Vent Technology” van BS&B beschikbaar. Hierop staat een duidelijk overzicht van de specifieke eigenschappen en toepassingen van alle explosiepanelen van BS&B en een sizing- en selectieprogramma. Deze CD kan tijdens de Solids-beurs op de stand van HITMA Process aangevraagd worden.

Geschreven door

Logo van:HITMA Process presenteert tijdens Solids breekplaten en explosiepanelen

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer