TBMA levert 12.000ste beladingsbalg

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
83 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: TBMA levert 12.000ste beladingsbalg

TBMA Europe heeft in Nederland de 12.000ste Moduflex beladingsbalg geïnstalleerd. Deze specifieke balg wordt gemonteerd onder een silo waarin eierschalen zijn opgeslagen. De beladingsbalg zorgt voor een stofvrij transport van eierschalen tussen de silo en een open container of tank vrachtwagen.

De 12.000ste balg is opgebouwd met een intern stoffilter en een automatische Multi outlet. De automatische Multi outlet is bestemd voor open of dichte vrachtwagens. De balg, onderdeel van de complete opslag installatie, is eind 2011 geïnstalleerd. In de installatie zijn 3 balgen gemonteerd.

TBMA is de exclusieve distributeur in Nederland en België van Moduflex beladingsbalgen. Wij zijn in staat de balgen modulair op te bouwen, volgens klantspecifieke wensen. Dit kunt u vertalen in verschillende uitvoeringen geschikt voor uw toepassing, voor een stofvrije belading van zowel gesloten- als open bulkwagens.

TBMA heeft balgen geïnstalleerd in de volgende branches:
•Mineralen (Zand/Cement/Kalk etc.)
•Food(Melkpoeders, Diervoeding, Granen/Meel etc.)
•Kunststof(Diverse granulaten en poedres)
•Vliegas(Diverse abrasieve materialen)
•Scheepsbeladingen

Voor meer informatie over onze beladingsbalgen kunt vinden via de `Externe link` hieronder.

Heeft u een andere specifieke vraag over de beladingsbalg, dan kunt u direct contact opzoeken met TBMA. Wij komen graag bij u langs voor een passend advies omtrent uw beladingproblematiek.

TBMA sterk in stortgoed!

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:TBMA levert 12.000ste beladingsbalg

TBMA Europe BV | TBMA België BV

Solutions beyond Bulk Handling TBMA heeft meer dan een halve eeuw ervaring in stortgoedtechniek en procesengineering. Onze componenten en systemen voor de verwerking van droge, vaste stoffen zijn in procesinstallaties over de hele wereld... Lees meer