Lindor Products B.V.

Over Lindor Products B.V.

LINDOR houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van mengers voor droge producten. De optimale, absoluut breukvrije menging van het product is waar onze mengers zich onderscheiden van anderen. Om dit te bereiken hebben wij de ’Gentle Touch’ mengtechniek ontwikkeld.

Deze vriendelijke en optimale mengtechniek bereiken we met schoepen die uiteenlopend van breed naar smal, schuin in de mengtrommel zijn aangebracht. In de trommel bevinden zich geen bewegende delen waardoor zelfs het meeste breekbare product onaangetast blijft. Onze mengers homogeniseren razendsnel met een bijzonder laag energieverbruik (minder dan 2 W/kg).

Ook voor het verhitten, koelen, drogen, coaten, of het optimaal verspreiden van vloeistof door uw product bent u bij ons aan het juiste adres. In onze testcentra in Dordrecht, Japan, Maleisië, India en het Verenigd Koninkrijk kunt u met uw eigen product beoordelen of onze mengers aan uw vraag voldoen.

Onze modellen variëren v

Meer over Lindor Products B.V. icon.arrow--dark

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer