ZenPure en HITMA Filtratie werken samen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: ZenPure en HITMA Filtratie werken samen
Article image of: ZenPure en HITMA Filtratie werken samen
Article image of: ZenPure en HITMA Filtratie werken samen
Article image of: ZenPure en HITMA Filtratie werken samen

Per 1 januari 2014 werken HITMA Filtratie en de Amerikaanse filterfabrikant ZenPure Corporation samen. HITMA Filtratie vertegenwoordigt het volledige pakket filtratie- en purificatieproducten van ZenPure in de Benelux.

Voedingsindustrie en (bio)farmacie
ZenPure ontwikkelt en produceert hoogwaardige filtratie- en purificatieproducten en speciale membranen voor o.a. de (bio)farmacie en voedingsindustrie. De producten worden vervaardigd in een klasse 10.000 cleanroomomgeving met volledige traceerbare materialen en conform de geldende kwaliteitseisen.

Het ZenPure-assortiment omvat:
•capsules
•mini cartridges
•cartridges
•speciale filters
•disc filters
•zakkenfilters
•filterhuizen

Door de samenwerking met ZenPure is HITMA Filtratie in staat een completer pakket filtratie-oplossingen te bieden voor uiteenlopende filtratietoepassingen, eventueel in combinatie met single-use systemen van HITMA UltraPure.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:ZenPure en HITMA Filtratie werken samen

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer