Virtueel molenbekledingen inspecteren

icon.highlightedarticle.dark Onderhoud Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Virtueel molenbekledingen inspecteren

:flag-fi: Helsinki, Finland
Metso Outotec heeft een hulpmiddel ontwikkeld voor het virtueel inspecteren van walsvoeringen. Hiermee wordt, net als met de bestaande MillMappe 3D-scanningstechnologie, inzicht gekregen in hoe de voeringen van de wals slijten. Daarmee kan het ontwerp van de voering worden verbeterd en is nauwkeurig te voorspellen wanneer er uitgelijnd moet worden.

Deze VR-tool biedt de mogelijkheid door de installaties heen te lopen en elk specifiek punt van de fabrieksvoering uitgebreid te beoordelen. Tot acht personen kunnen tegelijk de technische staat beoordelen. Inspecties op locaties zijn in veel gevallen niet meer noodzakelijk. Het koppelen van informatie over slijtagepatronen uit de duizenden Metso Outotoc-installaties wereldwijd, maakt dat fabrieken van elkaar kunnen leren en dus van elkaars procestechnische ervaringen kunnen profiteren. ●

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer