Vertegenwoordiging Mix S.r.l.- mixers and components

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Vertegenwoordiging Mix S.r.l.- mixers and components
Article image of: Vertegenwoordiging Mix S.r.l.- mixers and components
Article image of: Vertegenwoordiging Mix S.r.l.- mixers and components

Airtechnic Solutions B.V. vertegenwoordigt sinds deze maand in Nederland, de Italiaanse ontwerper en producent van mengers en componenten voor de verwerking van poeders en stortgoed, Mix S.r.l.

Het uitgebreide leveringsprogramma van Mix S.r.l. omvat mengers, (silo)filters, silobeveiliging, beluchtingssytemen voor tanks en silo’s, afsluiters, beladingsbalgen en diverse onderdelen voor schroeftransporteurs.

De kwaliteitsproducten van Mix S.r.l. zijn prijstechnisch zeer interessant en hiermee is Airtechnic Solutions B.V. in staat om onze klanten luchttechnisch en op het gebied van poederverwerking nog beter van dienst te zijn.

geschreven door

Logo van:Vertegenwoordiging Mix S.r.l.- mixers and components

Airtechnic Solutions bv

Ontwerp, Engineering en Levering van Luchttechnische Systemen voor de Industrie. Voor zowel luchtbehandeling als de processing en handling van vaste stoffen Airtechnic Solutions is een internationaal opererend bedrijf dat zich... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer