Veiligheidsrelais voor veiligheidsmatten TüV gecertificeerd.

icon.highlightedarticle.dark Regelgeving
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Veiligheidsrelais voor veiligheidsmatten TüV gecertificeerd.

Dit nieuwe veiligheidrelais is ondergracht in een smalle 22 mm behuizing zodat ruimte in de besturingskast bespaard wordt. Er is een keuze tussen een versie met handmatige reset en automatische reset.

Universeel inzetbaar
Het GP03T veiligheidsrelais is geschikt voor veiligheidsmatten, veiligheid schakellijsten en veiligheidsbumpers. Meerdere veiligheidsmatten tot een totale afmeting van 10m2 of meerdere veiligheid contactlijsten met een totale lengte van 20 m kunnen door een enkel relais gemonitord worden.

Technische specificaties
Het GP03T veiligheidsrelais heeft 3 normaal geopende ( NO) dubbel uitgevoerde contacten met een schakelend vermogen van 5A bij 230 VAC . Door TüV is het veiligheidsrelais geclassificeerd als klasse 4 volgens norm EN 954-1, in combinatie met een veiligheidsmat wordt veiligheidsklasse 3 bereikt. De status is af te lezen aan een drietal LED’s op de bovenzijde van het veiligheidsrelais.

Aanvullende informatie
Inrato International is exclusief distributeur van Smartscan Ltd. en Gamma Systems in Nederland en België. Smartscan is marktleider in Groot Brittannië op het gebied van lichtschermen waaronder inloop beveiliging met geïntegreerde muting, vinger- en handbeveiliging. Gamma systems is marktleider in Italië en levert een compleet pakket in veiligheidsrelais, magnetische hekwerkschakelaars, veiligheidsmatten, veiligheidsbumpers en veiligheids contactlijsten.

Geschreven door

Logo van:Veiligheidsrelais voor veiligheidsmatten TüV gecertificeerd.

Inrato International

Inrato International biedt een totaaloplossing voor uw veiligheidsvraagstuk. Wij zijn specialist in veiligheid rondom allerlei soorten machines, CE-markering van nieuwe en aanpassingen aan bestaande machines. Uitvoer van Risico Inventarisatie (RI&E)... Lees meer