Veiligheidsklep in the spotlight: Type 06380

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Veiligheidsklep in the spotlight: Type 06380

De bronzen Type 06380 is een veiligheidsklep die multi-inzetbaar is. De klep wordt geleverd als een haakse vorm en voorkomt overdruk in gasflessen en drukvaten binnen perslucht- en gas toepassingen, de stoomtechniek, medische- en voedingsmiddelenbranche én de chemische- en algemene industrie.

Een betrouwbare industriële veiligheid
Type 06380 voldoet aan alle geldende kwaliteitsnormen en is getest volgens TÜV-SV.1130. De 06380 komt in diverse uitvoeringen waardoor het product altijd passend voor uw installatie is te maken. Met de 06380 van HEROSE verhoogt u de uptime van uw installatie, beperkt u veiligheidsrisico’s en behoudt u de controle over uw installatie.

Insteldruk: 3.0 bar tot 25.0 bar
Werk temperatuur: -10°C tot +185°C

Geschikt voor toepassingen in onder andere:
– Metaalreinigingsinstallaties
– Voertuigbouw
– Polyurethaaninstallaties
– Industriële koffiemachines
– Stoomketels
– Distillatie units
– Strijkmachines
– Tempering units
– Industriële keukens

Bekijk de unieke 3D weergave van Type 06380 op de productpagina van VCC BV. Daar vindt u ook alle technische informatie op een heldere en overzichtelijke manier gepresenteerd.

Geschreven door

VCC BV

VCC BV (Valves & Controls) is uw partner als het aankomt op de nieuwlevering van appendages. Efficiënt en duurzaam werken staan bij ons centraal. Actief in de stoomindustrie, cryogene branche,... Lees meer