Meer veiligheid en productiezekerheid door (her)certificering

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Meer veiligheid en productiezekerheid door (her)certificering

Gecertificeerde veiligheidskleppen bieden de meeste productiezekerheid en veiligheid. Tijdige hercertificering verlengt hun levensduur.

Waar gewerkt wordt met systemen onder druk moet deze druk goed gereguleerd en beveiligd wordt. Tijdig afvoeren van de overdruk voorkomt productverlies, downtime van de installatie en borgt een veilige werkomgeving. Met gecertificeerde veiligheden verzekeren gebruikers zich van de juiste kwaliteit en weten ze ook zeker dat de veiligheidseisen nageleefd worden. De industriële veiligheden van HEROSE zijn allemaal volgens de juiste waarden en normen gecertificeerd.

“Om tijdens het productieproces de veiligheid en productie te garanderen is het zaak om veiligheden tijdig te inspecteren, reviseren en hercertificeren”, stelt Ron van de Weerd. “Onnodige slijtage wordt daarmee voorkomen en sluit de kans op erosie, cavitatie en corrosie uit. Door de veiligheden te hercertificeren verleng je de levensduur van de producten én weet je zeker dat jouw installatie aan de geldende kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet”.

A.S.E. Repair bv, zusteronderneming van VCC, is gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en (her)certificering van veiligheden en overige appendages.

Geschreven door

VCC BV

VCC BV (Valves & Controls) is uw partner als het aankomt op de nieuwlevering van appendages. Efficiënt en duurzaam werken staan bij ons centraal. Actief in de stoomindustrie, cryogene branche,... Lees meer