VDL toont innovaties op WoTS

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: VDL toont innovaties op WoTS
Article image of: VDL toont innovaties op WoTS

VDL Industrial Products voorziet voor de Nederlandse markt een sterke groei van de export. Ca. 50% van de industriële productie wordt namelijk geëxporteerd. Nederland is van origine sterk in met name feed en food maar ook in andere sectoren zoals chemie, recycling en milieutechniek. Zo is er een wereldwijd groeiende vraag naar kwalitatieve producten die zorgen voor continuïteit van de productie, hygiëne en beheersbare productieprocessen.

VDL Industrial Products speelt daar op in met een aantal nieuwe, innoverende en modulair toepasbare producten:

-Nieuwe MD sluizen; compacte doseersluizen in het middensegment
-Trilapparatuur; voor transport, uitzeven, scheiden of drogen
-Jacob draaipijpverdeler; geavanceerde besturing voor efficiënte productie.

Nieuwe MD sluizen
VDL IP biedt al decennia lang roterende sluizen voor verschillende toepassingen. De combinatie van gericht marktonderzoek en innovatie door de R&D afdeling van VDL IP heeft geleid tot de uitbreiding van het assortiment met de nieuwe MD range. Daaronder een aantal explosiebestendige uitvoeringen.

Trilapparatuur; maatwerk waarmee u elk probleem oplost
Met triltechniek worden eenvoudig producten getransporteerd. Maar dat niet alleen. Triltechniek leent zich bij uitstek voor verschillende functies. Zo kan er hygiënisch mee worden gesorteerd, ontwaterd, ontvet, gespreid, gezeefd en gedoseerd.

Jacob draaipijpverdeler; geavanceerde besturing voor efficiënte productie
Met deze nieuwe draaipijpverdeler van JACOB kan de draaipijp zowel ‘met de klok mee’ als ‘tegen de klok in’ draaien. Daardoor kunnen de schakeltijden en daarmee de processtilstand, aanzienlijk verkort worden. Met dit systeem kiest de draaipijp nu altijd de kortste weg.

Bezoek ons op de WoTS van 2 t/m 5 oktober 2018!
U kunt ons vinden op de WoTS Industrial Processing stand C028 in hal 9.

Geschreven door

Logo van:VDL toont innovaties op WoTS

VDL Industrial Products b.v.

VDL Industrial Products is actief op het gebied van verkoop en service van componenten voor afzuiginstallaties en stortgoedbehandeling zoals modulaire buissystemen, roterende sluizen, ventilatoren, cyclonen, wissel- en vlinderkleppen en triltransporteurs.... Lees meer