VDL breidt haar draaisluizen-aanbod uit!

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: VDL breidt haar draaisluizen-aanbod uit!

VDL Industrial Products zal tijdens de beurzen Solids te Rotterdam en de Powtech in Nurnberg haar nieuwste aanwinsten in haar draaisluizen-assortiment presenteren.

Door de grote vraag uit de internationale markt, is de productrange van de inmiddels bewezen HT250 & HT350 draaisluizen uitgebreid met twee “High capacity draaisluizen”; de HT450 en HT550, welke een capaciteit hebben van maximaal 100 m3 per uur.

Dankzij de knowhow die men in de afgelopen 40 jaar heeft opgedaan en het grote machinepark dat VDL Groep bezit, is VDL Industrial Products ook in staat om roterende sluizen op maat te produceren (custom-made valves).

Kernactiviteit VDL Industrial Products
VDL Industrial Products heeft haar wortels in twee werelden. Men is al decennia een vooraanstaand adviseur voor, en producent/ leverancier van componenten voor o.a. transport- en afzuiginstallaties en de verwerking van bulkgoederen.
Tevens biedt VDL Industrial Products een compleet programma systemen en componenten voor brand- en explosiebeveiliging van industriële processen. Ook op dit terrein heeft de combinatie van professionele advisering en producten met een uitstekende prijs/ kwaliteit-verhouding al geruime tijd haar waarde bewezen.

Geschreven door

Logo van:VDL breidt haar draaisluizen-aanbod uit!

VDL Industrial Products b.v.

VDL Industrial Products is actief op het gebied van verkoop en service van componenten voor afzuiginstallaties en stortgoedbehandeling zoals modulaire buissystemen, roterende sluizen, ventilatoren, cyclonen, wissel- en vlinderkleppen en triltransporteurs.... Lees meer