UItbreiding VDL Industrial Products-verkoopteam

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: UItbreiding VDL Industrial Products-verkoopteam
Article image of: UItbreiding VDL Industrial Products-verkoopteam

Door de verbreding van activiteiten en de groei van het bedrijf heeft VDL Industrial Products onlangs haar verkoopteam verder uitgebreid. Sander Brands is per oktober jl. in dienst getreden als sales coördinator en werkzaam naast Jos Louwers in de verkoop binnendienst. Tegelijkertijd zijn de taken binnen het verkoopteam opnieuw verdeeld en vanaf heden zal Frank Melis, die de afgelopen 12 jaren als sales coördinator actief was, meer ‘’achter de schermen’’ actief zijn voor sales support in de breedste zin van het woord en ook direkte ondersteuning bieden op het gebied van “Process Safety’’.

De uitbreiding van het team moet ervoor zorgen dat de klanten nog beter en sneller bediend kunnen worden waarbij een persoonlijke aandacht en uitgebreid advies hoog in het vaandel staan.

Geschreven door

Logo van:UItbreiding VDL Industrial Products-verkoopteam

VDL Industrial Products b.v.

VDL Industrial Products is actief op het gebied van verkoop en service van componenten voor afzuiginstallaties en stortgoedbehandeling zoals modulaire buissystemen, roterende sluizen, ventilatoren, cyclonen, wissel- en vlinderkleppen en triltransporteurs.... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer