Trommelmenger Lindor bij ‘Het Klokhuis’

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Trommelmenger Lindor bij ‘Het Klokhuis’
Article image of: Trommelmenger Lindor bij ‘Het Klokhuis’

Wat ons betreft kun je niet jong genoeg zijn om kennis te maken met onze technologie en onze gentle touch mengmachines. Dat moeten ze bij het educatieve kindertelevisieprogramma ‘Het Klokhuis’ ook hebben gedacht. Het programma legt al sinds 1988 op toegankelijke wijze aan kinderen uit hoe de wereld om hen heen werkt. Dit kan over van alles gaan, bijvoorbeeld over hoe mueslirepen in een fabriek worden gemaakt.

Goed mengen
In deze aflevering legt de presentatrice op 1 minuut 27 uit dat het belangrijk is dat de ingrediënten voor de mueslireep goed gemengd moeten worden. Direct daarna komt een Lindor trommelmenger in beeld.

Uiteraard zijn we blij verrast dat onze menger in volle glorie terug te zien is in dit in Nederland bekende en hoog aangeschreven televisieprogramma.

Geschreven door

Logo van:Trommelmenger Lindor bij ‘Het Klokhuis’

Lindor Products B.V.

LINDOR houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van mengers voor droge producten. De optimale, absoluut breukvrije menging van het product is waar onze mengers zich onderscheiden van... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer