Slimme monsternamesystemen

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Slimme monsternamesystemen

Dinnissen presenteert zijn reeks monsternamesystemen, die variëren van plunjer- en schroefmonsternemers voor verschillende toepassingen tot een Multisize Sample Carrousel waarmee monsterneming van verschillende monstergrootten volledig wordt geautomatiseerd. Monstername tijdens het productie­proces wordt gebruikt voor kwaliteitscontrole, bijvoorbeeld outputmonsters, chemische monsters, bacteriologische monsters, uurmonsters, batchmonsters of continue monsters.

Monsternamecarrousels kunnen de monstername vereenvoudigen door de taak minder arbeidsintensief te maken en de foutmarge te verkleinen. De carrousel verzamelt tot 20 monsters in verschillende vormen, zonder menselijke tussenkomst. Het apparaat werkt met carrousels met 8 tot 20 posities, met monstergrootten van 10 tot 1.000 gram. De gebruikers kunnen de volgorde en frequentie per monstergrootte bepalen. Materiaalcertificaten voor de product-contact onderdelen, zoals 3.1, FDA eisen en EC1935 / 2010, worden standaard meegeleverd. Het apparaat is ook leverbaar in ATEX-uitvoering.

Alle productcontactdelen kunnen zonder gereedschap worden verwijderd. Het carrousel is goed te reinigen. Dinnissen Process Technology stelt samen met de klant een bemonsteringsplan op om een zo efficiënt mogelijk bemonsteringsproces te creëren, afgestemd op de specifieke situatie van de klant. Meer informatie over deze innovatie is te vinden op de website van Dinnissen Process Technology. Een video over de slimme monsternamessystemen is te zien via https://bit.ly/DPT-SSS

Dinnissen
+31 (0)77 467 3555
www.dinnissen.nl
Standnr. F110

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark