Op Solids Rotterdam presenteert Hecht nieuwe continue bemonsteringsoplossingen voor kritische stoffen onder de strengste containment-omstandigheden tot OEB-niveau 5.

Containment Probenahme Port

Met de gepatenteerde containment bemonsteringspoort (Containment Probenahme Port; CPP) zijn afwijkingen direct op te sporen en kan direct ingegrepen worden als de kwaliteit van het product in gevaar komt. Het afvullen vindt plaats in flessen met wijde hals en kan visueel worden gecontroleerd totdat het gewenste vulniveau is bereikt.

Volle flessen worden afgevoerd via de doorlopende voering. Per linerpack kunnen minimaal 50 flessen worden gevuld. Een nieuw linerpack kan met behulp van dubbele O-ringen worden aangesloten zonder het containment te doorbreken.

Optionele WIP-lans voor reiniging

Optioneel is een WIP-lans voor reiniging verkrijgbaar. De CCP containment monsternamepoort combineert goed met alle gangbare monsternemers van Hecht zoals slede- of schroefmonsternemers.

Containment Probenahme Stick; CPS

De tweede innovatie die Hecht op de beurs laat zien is de CPS bemonsteringsstick (Containment Probenahme Stick; CPS) waarvoor ook patent is aangevraagd. Deze mobiele oplossing met optioneel transportwagentje maakt bemonstering in slechts enkele stappen mogelijk. Het wegwerpsysteem zorgt voor een veilige en gemakkelijke monstername van giftige, dure of gevoelige stoffen. Bemonstering met behulp van een lans spaart milieu en portemonnee en voorkomt kruisbesmetting.