Slijtage- en corrosiebestendige materiaaloplossingen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Slijtage- en corrosiebestendige materiaaloplossingen

Van standaard materialen tot extreem slijtvaste en corrosiebestendige materialen. Selecteer de geschikte oplossing voor de juiste applicaties, waaronder moeilijke toepassingen met agressieve producten.

ZSK dubbelschroefextruders kunnen zeer productief zijn, zelfs bij moeilijke toepassingen met agressieve producten. Wij leveren het bewijs van onze uitgebreide ervaring in de ontwikkeling en toepassing van extreem slijtvaste en corrosiebestendige materiaaloplossingen: rekening houdend met uw individuele vereisten en uit economische overwegingen, helpen onze experts u om de exacte combinatie te bepalen uit meer dan 150 materialen om de hoogste duurzaamheid en betrouwbaarheid van de slijtage onderdelen te garanderen. Dit geldt voor alle onderdelen bij aanschaf van een nieuwe ZSK-extruder en voor onze uitgebreide onderdelenservice.

Bescherming tegen corrosie

Voor de selectie van geschikte materiaaloplossingen is onze eerste stap de technische aspecten van uw toepassing bekijken. De slijtagespanning wordt bepaald naar gelang van het product en de toepassing zodat we geschikte materialen in de juiste uitvoering kunnen selecteren. Deze variëren van Protect basic-oplossingen voor toepassingen die minder gevoelig zijn aan slijtage en corrosie tot Protect extreme-materialen voor een maximale levensduur. In een tweede stap kiezen we samen met u de meest efficiënte materiaalcombinatie.

Testlaboratoria over de hele wereld

We bieden uitgebreide testlaboratoriummogelijkheden voor geavanceerde tests. Onze procesingenieurs helpen u om uw processen te optimaliseren.

Geschreven door

Logo van:Slijtage- en corrosiebestendige materiaaloplossingen

Coperion NV

Coperion N.V. is een 100 % dochter van Coperion GmbH, de wereldwijde markt- en technologieleider voor compounderen, extruderen, materials handling, gravimetrisch doseren en bijbehorende service. Coperion is uw partner in... Lees meer